15 °C

Тестваха част от персонала на едно от най-големите предприятия в Димитровград за COVID-19

На 6 август мобилна лаборатория е правила тестове на част от персонала на димитровградския торов гигант Неохим, по информация от работещи в завода.

По думите на служители на фирмата, тестове за наличие на заразени с Коронавирус са вземани на работещи в управлението на Неохим, на място в предприятието.

Според общински съветник от Движение Заедно за промяна - ДА за Димитровград, заразеният с коварния вирус е висш ръководен кадър в Неохим, който е приет в лечебно заведение.

Димитровград се размина с огнище на COVID-19, излязоха резултати от най-масовото тестване до сега

Тестове са взети от контактния кръг на носителя на вируса, а първите резултати на служителите се очакват да излязат днес в късния следобяд.

Нямаме официално потвърдена информация за тестването в едно от най-големите предприятия в Димитровград и колко теста за COVID-19 са направени в завода. Резултатите от пробите се очаква да бъдат официално обявени в съботния ден.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  За
  запознат
  14 -2
  14:13, 7 авг 2020
  висшия кадър е Стефан Димитров
 • 2
  Въ
  Вътрешен
  5 -6
  14:18, 7 авг 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • Ро
   Роза
   7 -4
   15:26, 7 авг 2020
   Ако е тази за която се сещам, трябва и римляните от гъзаки да изследват
 • 3
  Ив
  Ивайло Табаков
  3 -2
  17:37, 7 авг 2020
  Когато беше в нашият отдел , така ни зарази на един тимбилдилг ....
  Един месец бяхме в болнични.....
 • 4
  Ге
  Георги М
  10 -3
  17:38, 7 авг 2020
  Хайде да не пишем глупости , и бъдем по добри един към друг , независимо от различията ни ,
  защото това касае всеки един от нас и нашите семейства , и никой не е застрахован , че това
  няма да му се случи .
  • Не
   Неохимец
   1 -2
   16:17, 9 авг 2020
   Колко по добри, тя запали половината завод
 • 5
  Ед
  един от неохим
  4 -2
  09:51, 8 авг 2020
  какво стана с резултатите от изследванията на управлението..? или тая дандания е за да забравим за кравите...
 • 6
  Ми
  митко
  2 -2
  18:46, 8 авг 2020
  господ не забравя за такива колко душички изгори
  • Он
   Ония
   1 -3
   23:23, 8 авг 2020
   И тебе няма да подмине !
 • 7
  Ми
  митко
  1 -2
  17:49, 10 авг 2020
  сега ти си наред

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Ориентирайте се към практичната страна на нещата и си дайте сметка доколко плановете ви са приложими. Заемете се с най-лесно изпълнимите и ще останете удовлетворени. Помислете за предстоящо начинание.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Не допускайте неловка ситуация да промени намеренията ви. Момента е подходящ за действия и не спирайте да сте активни. Здравословните ви проблеми вече отшумяват и това е достатъчен мотив да се отдадете на желанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Контактите ви днес ще са ползотворни, ако успеете да бъдете едновременно убедителни и дипломатични. Не пренебрегвайте деловите си ангажименти, имате добри шансове за постигане на нещо значимо. Опитайте се да релаксирате вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си, стига те да са в полза на повече хора. Не позволявайте лошото настроение на околните да ви влияе негативно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Започване на нова работа е сред приоритетите, но има и друго, което бихте желали да реализирате. Пътуване или събитие, свързано със семейството ще провокира у вас по-вълнуващи емоции. Не пренебрегвайте хората до себе си, с чиято любов и подкрепа ще стигнете далече.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Нечии чувства ще ви покажат, че сте желани и значими за някого. Безспорно щастието ще ви озари, но няма да пренебрегнете бизнеса си. Нови идеи ще ви помогнат да се разгърнете и успеете в начинанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. В противен случай ще разпилеете енергията си и ще загубите ценно време. Разчитайте предимно на себе си, особено за важни дела. Научаване добри новини, касаещи ваш много близък човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. В здравословно отношение не сте застрашени от физически сривове. Настроението ви ще се подобри вечерта, може би защото до себе си ще имате желан човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи,.които ще надминат очакваното. Не бъдете алчни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения както винаги няма да ви донесат предимство, за това, ако е възможно избегнете ги. Очаква ви ново запознанство.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто момента не е подходящ, затова ще ви се наложи да изчакате с действията си. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Опитвате нещо ново вечерта, което ви въодушевява.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. С изненада ще откриете възможност за изгодна инвестиция и няма да се губите в съмнения, а ще действате. Лични срещи, на някои от които ще вземате важни решения за бъдещето си.
30 сеп 2020
Последни новини