МВР: Несъобразена скорост и неправилно пресичане са причина за катастрофата до Зеленчуковия пазар

Несъобразена скорост и неправилно пресичане са довели до пътния инцидент до Зеленчуковия пазар в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в 17:30 часа на булевард „България“, 35-годишен мъж, управляващ мотоциклет „Ямаха“ се е движил с несъобразена с характера и интензивността на движението скорост. Той е ударил неправилно пресичащата платното извън пешеходната пътека 32-годишна димитровградчанка.

От удара са пострадали и двамата: тя – с контузия на дясната лакътна става и охлузвания, той – с контузия на ходило на десен крак и охлузна рана на дясна ръка.

Прегледани са и освободени за домашно лечение. Съставени актове и на двамата участници в инцидента.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Ем
    Ема
    34 -3
    09:55, 14 авг 2020
    Искам да знам кой е този общинар, който разписва разрешителни за циганьорските празници нон-стоп? Каня го да си отпочине у нас! Ела, ела, хем и джамията ще учеш рано, рано.. Ваща маа проста
    • За
      Запознат
      27 -2
      10:21, 14 авг 2020
      Разрешителните на мургавите сватбари се издават от общината и зависят пряко от кмета.Той определя дали да се дават разрешителни.На следващите избори ще има да чака да гласувам за него.
    • Ян
      Янков
      25 -3
      11:38, 14 авг 2020
      Миличка, ти не разбра ли как герб спечелиха изборите в Хасково?
      Ако не си разбрала - с гласовете на Република-нците.
      Е, как сега Острото, да не им разрешава да перавят каквото си искат- нали идват пак избори?
      Живея в "Орфей" , и от десестина години е така - като се почне в шест- шест и половина - та до когато припадне от алкохол и последният празнуващ сиганин.
      Как да не мрази човек герб?
      МРАЗЯ ГИ БЕЗПЛАТНО
    • Пи
      Пичове
      3 -1
      15:07, 14 авг 2020
      Тия от герб са българи. Не са африканци. И бсп бяха българи. И царската партия също. Сдс също бяха българи. Е как да не кажа че шефа на шайката е прав. Материала не го бива. Как за 30 години не успяхме нещо качествено да излъчим. Явно няма. Нали разбирате че в кенеф торта не можете да намерите. Народ без вяра краде яко. Безличен. Лицемерен народ. Разбира се лицемерен народ получава същото -ЛИЦЕМЕРИЕ
  • 2
    До
    До Пътна полиция
    32 0
    10:13, 14 авг 2020
    Този участък изключително натоварен и рисков! Полицията да не дреме по храстите, а трябва да стои на такива опасни участъци и да спомага за спазването на правилата.
    Преди малко минах от там - същинско изпитание за нервите е!
    Всеки паркира където си иска, всеки пресича както си иска!
    Полицията, моля ви свършете нещо смислено, вместо да мислите само за хазната си!
    • 25
      2551
      20 -7
      10:24, 14 авг 2020
      Всеки пресичал както си иска!!!Ами като няма пешеходни пътеки къде да пресичат хората!!!Има една до църквата и една до парка!!!Даже срещу пешеходния мост няма!!!Ако сложат пък мртнкате че са много на често!!!
    • Те
      Теко
      7 -3
      10:29, 14 авг 2020
      Много правилно казано
    • До
      До 2551
      11 -3
      11:37, 14 авг 2020
      Ежедневно , по няколко пъти на ден ставам свидетел, че се пресича на 2 метра от пешеходната пътека!!!, но не и върху нея!!!
      Токова ли е трудно да се изминат тези 2 метра!?
      Но все пак е вярно, че трябва да има повече пеш.пътеки в района на зеленчуковия пазар.
  • 3
    Шо
    шофьор-пешеходец
    14 -1
    12:04, 14 авг 2020
    Дори да има пешеходна пътека,тя не се използва или вървят и си говорят по телефоните.Няма никаква дисциплина.Отделно,че доста шофьори не дават предимство на пешеходците.На и около зеленчуковия пазар е кошмар-без правила,без толератност и каквото още се сетите.Този безплатен паркинг е точно с тая цел наравен-да спреш,да напазариш и си тръгнеш.Сакън като не спреш на булеварда.Наистина това е най-натовареното и най-уязвимото място на Хасково.Незнам дали Общинска полиция минават от там.Дали от КАТ имат ангажимент,но наистина нещо и то много сериозно,акуратно да се направи и не само кампанийно,а всеки ден от сутрин до вечер.Другото уязвимо място е около църквата Св.Архангел Михаил.Там важат правилата на джунглата-всеки спира където и както поиска.Дори на пешеходните пътеки си оставят автомобилите.Днес паяка мина,имаше доста паркирали в зоната със знак-ПАРКИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО,но уви.Нито се впечатлиха от неравилно спрелите коли,нито дигнаха някоя.Така може явно,няма правила,няма наказания.Докога ми е въпроса?!?
    • 44
      4444
      4 -4
      13:47, 14 авг 2020
      Докато има кауни и високопланински дженталмени, привнесли селския си манталитет - все ще е така.
  • 4
    До
    до амужата
    4 -3
    14:15, 14 авг 2020
    ами ти какъв манталитет си ПРИВНЕСЪЛ
Последни новини