Започна продажба на билети за благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“

Хасково се обедини, за да помогне на Йоана. Тя е само на 11 месеца и вече е изправена пред сериозно здравословно изпитание. Йоана е с диагноза ембрионален рабдомиосарком и е на спешно лечение в чужбина, съобщиха от община Хасково. Момиченцето с лъчезарна усмивка се справя геройски с изпитанията, но за да бъде преодоляно коварното заболяване е нужно всички да помогнем на Йоана!
На 29 август 2020 година от 18:30 часа на спортен комплекс „Спартак“ ще се проведе Благотворителен концерт „Да помогнем на Йоана“.

Той се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Всички изпълнители, потвърдили участието си в концерта, подкрепят каузата „Да помогнем на Йоана“ благотворително.

Това са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, ансамбъл „Южняци“, ансамбъл „Китна Тракия“, спортни танци „Реге тон“ , Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова.

От днес до 29 август билети за концерта се продават в центъра на града на пл. “Свобода“ от 9 до 11 часа и от 17:00 часа в района на комплекс „Веспрем“.

Ако не успеете да закупите предварително билет за каузата “Да помогнем на Йоана“, може да го направите на място, непосредствено преди концерта. Освен това своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка
Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova

PayPal: help_ioana@mail.bg
Help Karma
Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Всичко за борбата на малкото момиченце и нейните родители, четете и тук.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ха
    Хаскомлия
    4 -8
    20:29, 14 авг 2020
    Къде е този боклук Радев да помага с неговата изми... Виж коментара
    • Ха
      ХАНКО БРАТ
      4 -1
      01:30, 15 авг 2020
      "ХаскоМлия,пиша ти бавно,защото ти четеш и възприемаш бавно. Ти си обратното на острото. Как не те беше срам, толкова ли много ти плащат да бъдеш трол точно в тази статия и да намесваш политиката?" Българската коледа" се провежда за първи път през 2003 година и продължава през мандатите на всички президенти от тогава до сега. Българската коледа не е нито на Радев, нито на предишните президенти ,тя е на нуждаещите се ,тези за които държавата е длъжна да се грижи ,но тя е абдикирала и от кражби не остават пари за тях. Купи си поне два билета за концерта за да омилостивиш кармата която предизвика с простотията си.
  • 2
    Мо
    Морев
    6 -6
    20:48, 14 авг 2020
    Политиците не ги е еня за обикновения човек и то дете !
    Радев изляза голям МИШОК!
    Сами не помогнем ли няма кой да помогне "бог високо цар далеко"!
  • 3
    До
    До горните двама умници
    6 -1
    22:54, 14 авг 2020
    По добре си вземете по един студен душ вместо да коментирате под тази статия и се скрийте някъде ...
Последни новини