Марешки: Даваме зелена светлина за старт на дебат за нова Конституция

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки потвърди, че и занапред няма да прочете проекта за конституция на ГЕРБ, под който положи подписа си в деня, в който беше казал, че няма да го направи. Това противоречие предизвика иронични коментари по негов адрес, още повече че съвпадна по време с правителствено решение, с което дружество, близко до Марешки, получи концесия на черноморски плаж.

Днес пред NOVA Марешки повтори, че няма да си губи времето да чете проекта на ГЕРБ, но ще го даде на професионалисти, които да го прочетат и да го запознаят. Добави, че текстът на проекта е без значение, защото евентуално бъдещо Велико народно събрание не е обвързано с него.

Марешки подчерта, че обратът в позицията му от "против" подписването на "за", дошъл в резултат от хиляди обаждания до него - по телефона и в социалните мрежи. Уточни, че се е съобразил с желанието на избирателите си, а не с правителственото решение за плажа. "Този плаж 15 г. никой не го е искал, ние не се продаваме, но ако мислите че за нещо, което не струва нищо, ще се продадем - сваляме нивото", каза зам.-председателят на Народното събрание.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Мр
    Мръсника
    4 0
    11:12, 9 сеп 2020
    Мръсника си е винаги мръсник! И затова хората казват, в парламента са неуки хора. Може да четеш договора за плажа, а конституцията не можеш. Какво правиш в парламента бе простако?
  • 2
    Ol
    Oleg
    1 0
    14:27, 9 сеп 2020
    Докато не накарате аптекарите и бензиджиите на Магарешки да ви гонят по улиците за да им влезете в обектите - трябва да спрете дори да ги доближавате.
    Аз лично вече 10 месеца не съм припарвал до аптека с неговото име. Беше ми противен още от местните избори.
  • 3
    Ма
    Магарешки
    1 0
    21:26, 9 сеп 2020
    Голям дебил си бе! Марш и от снимката!
Последни новини