12 °C

Заключват димитровградчани в поща заради скандал за предпазна маска - Видео

Изображение 1 от 4

  Видео на живо в социалната мрежа под името "Маскарад в пощата. Приключение на бал с маски и шлемове в пощата на Димитровград" публикува небезизвестният димитровградчанин Пламен Пасков.

  Лайфът, направен в сградата на Български Пощи в Димитровград, започва своето излъчване след като входните врати на сградата са били заключени, след явно ескалиране на напрежението между Пасков, мъжът, изпълняващ функцийте на охранител и служителя в пощенскта станция. Спорът, по думите на Пламен Пасков е възникнал, след като той влязъл в сградата без предпазна маска, а служителите и охраната са се възпротивили от нарушаването на създадения ред в пощенската служба.

  Охранителят, с цел да възпрепятства напускането на помещението от Пасков, след като не му се е подчинил да си сложи предпазна маска в салона на пощенската станция, заключва вратите на пощенската служба. След заключването на вратите, хората остават блокирани в салона на пощата, а пред сградата се натрупват желаещи да влязат в салона. Вратите остават заключени до пристигането на 2-ри екип от полицейски служители по думите на Пасков, когато служителите на реда възстановяват нормалния пропусквателен режим, вземат показания от служителя на Български пощи и пристъпват към съставянето на акт на установения в нарушение Пламен Пасков, след което го извеждат от сградата.

  Видимо от видеото на Пасков, му е съставен Акт за административно нарушение на закона за здравето на РБ, който Пасков смята да обжалва в съда. Пламен Пасков споменава в своето видео, че изискването за носене на маски противоречи на други закони, поради което няма задължението да го спазва.

  Видеото на няколко места прекъсва за да продължите да го гледате прябва да превъртите 2-3 секунди:

  На живо: Маскарад в пощата

  Приключение на бал с маски и шлемове в пощата на Димитровград.

  Публикувахте от Пламен Пасков в Петък, 18 септември 2020 г.
  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (38)

  • 1
   Й
   й
   9 -3
   19:37, 18 сеп 2020
   Не мога да повярвам-нема коментари.
   • Ай
    ай ай
    3 -5
    12:32, 20 сеп 2020
    че кой го гледа този смешник? много пропадна завалията
  • 2
   Др
   Драги ми Смехурко
   9 -14
   21:13, 18 сеп 2020
   Мая Манолова от Димитровград. Виж коментара
  • 3
   Аз
   Аз
   16 -42
   21:35, 18 сеп 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ба
    Бай Мирон
    55 -7
    23:19, 18 сеп 2020
    Напротив, достойна постъпка на свободен и смел човек. Нужни са повече такива хора!
   • Зо
    зомби
    43 -4
    23:24, 18 сеп 2020
    На теб утре ако ти кажат че трябва да влезеш с памперс в хранителен магазин ще влезеш ли да та *** и олигофрена облъчен
   • Дд
    дд
    23 -5
    23:51, 18 сеп 2020
    Сложете си две маски!
   • А къде тук анонимното ''аззззз'' вижда закон:)??? По принцип, хората с някакви сърдечни заболявания, макар и леки, астми, дихателни проблеми, ниско/високо кръвно алергии и някои други здравословни проблеми са освободени от носене на намордници...Това в мутроландия не се ли знае??? Или в закона е да се убиват хората под предлог колко много сме се грижели за тях...И колко ни интересува тяхното здравенце и благосъстояние...хехех ами тогава след като толкова сте загрижени за нас, давайте ни и по 500 лв всеки месец може 1000..а не едностранна та маскова хмм ''грижа''Много елемтарно и глупаво се лъже..но от корумпирани, ниско образовани мързеливи, алчни индивиди друго и не трявба да очакваме...Позорниц.. Оставка! Сем. Светла и Веселин Петкови
   • Зд
    Здр
    3 0
    01:14, 20 сеп 2020
    Много ме дразнят прости хора, като Вас.
   • Ма
    Мария
    4 0
    09:20, 20 сеп 2020
    Защото не е овца.Явно и вие не правите разлика между закон и заповед.
  • 4
   То
   Той
   41 -6
   22:08, 18 сеп 2020
   Охранителят , бивш полицай селяк от с Радиево - абсолютен дървеняк, дървеняк и пак дървеняк ,които не може да погледне повече от носа си напред.
  • 5
   До
   Долу медицинския фашизъм!
   45 -8
   22:31, 18 сеп 2020
   Браво на Пламен Пасков за желязната му позиция! Така се прави! Маските са вредни за здравето и причиняват бактериална белодробна пневмония и стафиококова инфекция!

   Освен това задължителното носене на маски противоречи на два действащи закона! Ето и законите:

   Закон за здравето: Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.)
   (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.
   https://www.lex.bg/laws/ldoc%20/2135489147
   ___
   Проект: 654-01-58/20.04.2016 г.
   Глава първа.
   ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО
   Чл. 1. Този закон урежда ограничаването на носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
   Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
   (2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България.
   Чл. 3. Разпоредбата на чл. 2, ал. 1 не се прилага:
   1. ако носенето на облеклото се налага:
   а) по здравословни причини;
   б) от характера на упражняваната професия;
   в) в рамките на спортни, културни, образователни или други подобни прояви, когато се носи от участниците в тях и е с временен характер;
   2. в молитвените домове на регистрираните вероизповедания;
   3. когато със закон е установено друго.
   Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето.
   (2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите.
   (3) Лицето е скрито напълно при носенето на облекло за цялостно закриване на лицето.
  • 6
   Зо
   зомби
   6 -1
   23:21, 18 сеп 2020
   Все повече олигофрени ще изплуват
  • 7
   На
   НаПростЧовек *** СеНабива
   26 -5
   02:19, 19 сеп 2020
   Браво! Така се прави какви са тия наморници... да го дух@т тия скапаняци с измисления си вирус. Аз маска не съм слагал още на лицето си и нито съм умрял нито пък проблем са ми правили някъде. Маски долу!
   • Да
    Данчо
    7 -3
    08:39, 19 сеп 2020
    А, щом ти си добре, това е най-важното.
  • 8
   Пе
   Пешо
   4 -26
   08:15, 19 сеп 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Св
    Светла и Веселин Петкови
    16 -1
    12:43, 19 сеп 2020
    много злоба и ниска самооценка на пешко:))
   • Дд
    дд
    1 0
    14:18, 22 сеп 2020
    Пешко,стани известен по руски,гръцки,немски.....медии.Колко езика знаеш?Колко книги си прочел?Какво ти е образованието?Ако тоя пазвантин в пощата те заключи ще оцапаш гащите,но тук лесно се лае.
    Пешко,България има нужда от хора,като теб.Ти си ценен пример за децата.Ти си,като ония бедни душици,които са блеели в кошарата,когато Ботев е пресякъл Дунава.Имаме светли примери имаме и овце.Децата трябва да знаят,че да си овца е трудно и мизерно.
  • 9
   Пе
   Пешко....
   28 -2
   11:57, 19 сеп 2020
   Пешшкоо, Пламен Пасков е разумен човек, още повече разбира от медицина и познава действието на корона вируса. Но такива пешковци да дават мнението си по въпроси насилствено наложени от едно тъпо правителство, което наложи допълнителна диктатура. Има МП от 2016 г. за действия при пандемия и кой как да действа, а това правителство измисли щабове само и само да вмени грозни неща. Така, че действията на Пламен Пасков са съвсем адекватни, но жалкото е , че такива хора са малко. Трябва всички да направим това, което Пламен Пасков е показал.Така, че поздравления за този буден наш съгражданин. Освен това, този охранител е голям Цербер и се държи агресивно към гражданите. С какво право заключва вратите след като има незаконова неразбория. Единият закон казва едно , а другия противоложно и си противоречат. Защо спазва единия, а противоречи на другия. Същото се отнася и за полицията. Защо съставят акт за едното вместо да му направят поздравления, че спазва другия. После иди уважавай полиция и охранители.
  • 10
   Св
   Светла и Веселин Петкови
   24 -2
   12:41, 19 сеп 2020
   Браво на Пламен Пасков! Поддържаме го във всяко едно отношение и гледаме редовно неговите видеа, коментари и разбира се ги пращаме на приятели, слагаме ги по други групи на нета...Хората трябва да знят ИСТИНАТА и да не се страхуват..И да така е, ние сме Собствениците на тази държава, те са само наш обслужващ персонал или наемни работници..те са на това място заради нас, ние не сме в България заради тях...Не харесваме работата им, изключително ниско качество и ги уволняваме..съвсем естествено е..Но те, не се знае по силата на какви закони не искат да се уволняват и става парадоксален случаи..Не говорим, че съвсем са се забравили, разполагта се с нашата държавна собственост и природни богатства все дно им е на тате и на дедко:)) И даже забележете нахалството, сами си определят заплатите...пълен абсурд, както спомена и Пламен..Къде се е видяло обслужващия персонал и наемният работник сами да си определят възнаграждения и заплати..И това е незаконно...Така че действат против законите наемните ни работници вкл и нещастните милиционерчета:(((Поздрави за Пламен и за всички съмишленици..Имаме нужда от такива хора и професионали като него, Доц. Мангъров, Д-рите Първанова, Тодоров, Генчев, Гълъбова и още други за които не мога точно да си спомня имената, но ги има и не са чак толкова малко.!!! Сем. Светла и Веселин Петкови
   • Ди
    Димитър Томов
    8 0
    23:16, 19 сеп 2020
    Да ! трябва всички които разбират какво искат да ни кажат и на какво искат да ни научат умни хора като Румен Радев , Иво Христов , Пламен Пасков , доц. Мангъров ( и много други ... ) , трябва всички като един да застанем зад тях , да вършим всичко като тях , да да ги следваме и подкрепяме в правото им дело ! На тези хора вярвам и ще гласувам доверие , те говорят истината , те ни сочат правилния път ... хаѝде сега да се видиме , коѝ с кого е , за какво е и за къде е .... .
  • 11
   Ми
   Мими
   23 -2
   13:32, 19 сеп 2020
   От доста време следя коментарите на Пламен Пасков по повод корона вирусът.
   Затова мога да кажа че всяка негова дума и постъпка е строго обоснована.
   За съжаление проблемът не е само локален а и Глобален.
   На достъпен български език Пламен обяснява своята позиция по въпроса. И какво се установява - само истина в неговите думи. Затова преди да го критикувате се вслушайте в това което той казва и прозрете истината.
   Ако не за вас самите то за бъдещето на вашите деца и за бъдещето на България.
   Наистина имаме нужда от много смели хора като Пламен да защитим своите: самоличност, гордост, здраве, и най вече свобода на живот мислене и реч.
   Не трябва да се подчиняваме на тази система, която по най скоростен начин ни ограбва и превръща в роби на банки, правителства и илюминати.
   Това те вогат да постигнат единствено и само като използуват инструмента на разединяване на обществата и превръщането им във врагове един към друг.
   Аз си спомням по време на моето детство по възрастните хора казваха: " ще дойде време, когато ще ни накарат да плащаме и за въздухът който дишаме".
   Както виждаме това време дойде.
   Всичко, което беше нормално за нас преди 30-40 години сега не нормално.
   Ами вземете за пример правителството
   навремето правителството обслужваше интересите на Народа си а сега народа слугува на правителството, което се управлява от външни сили.
   Образованието, здравеопазването, моралът етиката и т.н всичко беше на ниво. А какво имаме сега......едно нищо което се нарича ново нормално.
   Ами то нормално не може да бъде ново или старо. Може да бъде нормално или не нормално.
   Много може да се дискутира по въпросите на днешното време, но затова се изискват много знания, интуиция и следене на логиката, а не сляпо вярване и подчинение на една коварна световна система,която ни превръща в цифрови номера и кодове с цел разрушаване на индивидуалната ни самоличност, семейният ни морал и обществената ни национална гордост.
   За това ви моля следете предаванията на Пламен Пасков и на много други опозиционни социални медии по света и прозрете истината за себе си и за бъдещето на човечеството.
   Благодаря ви за времето , което използувахте да прочетете моят коментар. Бог да пази всички разумни.
   • Ди
    Димитър Томов
    7 0
    23:41, 19 сеп 2020
    ... за словото на Мими : ами браво ! , позволи ми да ти благодаря от мое и от името на всички които мислят като нас . Толкова силно и правдиво е написано ... иска ми се да добавя , да , много има още ... няма как да стане само с един коментар .
  • 12
   Пр
   Приятел на Пасков
   13 0
   22:25, 19 сеп 2020
   Велик си бе Пламене 💪🏻👍🏻👏🏻😅 нека разберат убитаците че са попаднали на гражданина който не е трябвало да попадат 😂😂😂👏🏻👏🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
  • 13
   Dd
   dd
   7 0
   01:02, 20 сеп 2020
   Германски лаборатории започнаха изследвания на маски на хора.Спират те на улицата и ти взимат маската.
   Резултатите са потресаващи.Бактерии,токсини,стафилококи....общо взето всичко,което имате на клавиатурата на компютъра сега е пред устата ви и го дишате.
   За мен обаче най/голямата изненада в маските е наличието на ПЛЕСЕН! Да ПЛЕСЕН!
   Тук ако ви открият ПЛЕСЕН в дома,която понякога не се и вижда,идват едни чичковци опаковани от глава до пети.Започват да ви обезпаразитяват жилището и докато лаборатория не потвърди,че можете да си влезете в къщата,сте на хотел или при роднини.
   Дори закона е,че деца не могат да живеят в жилища с плесен,но сега е ОК да дишат плесен от маски.
   Влезте в ютюб,има снимано родилно,където новородените са с минишлемове,бях виждал новородени с маски,но мислех,че това е колаж.Е,очевидно фашизма граници няма.
   • Jo
    Jojo
    9 0
    02:21, 20 сеп 2020
    Още веднъж-БРАВО!на Пламен Пасков за абсолютно адекватната му позиция.Напълно обосновано! Апропо...полицейските началници да се поинтересуват подчинените им слежители, "учили за полицаи", не трябва ли поне елементарна правна култура да имат. Те са подчинени и на законите!жалко и смешно...за времето на изписване на безсмисления акт можеха да си обходят района и да предотвратят някое престъпление,или някое
    ПТП...действително административно нарушение
  • 14
   Ко
   Коректор
   4 -4
   04:56, 20 сеп 2020
   Пише се функциите, а не функцийте - до автора на статията.
   • От
    Отговор
    6 -3
    08:07, 20 сеп 2020
    Аман от коректори , аман от съветници , аман от умници , всеки акъл дава.
    Не е толкова важно , дали си допуснал някаква грешка , колкото смисъла на това което иска да изкаже даден човек ! Защото всички понякога допускаме по някаква грешка .
   • До
    до Отговор
    2 0
    14:24, 22 сеп 2020
    Пунктуацията е важна ако си медия,Или доказваме думите на проф.Христо или не.
    Аз също не съм перфектен,но щом виждам груби правописни грешки,смислови и какви ли не още в БЪЛГАРСКИ КНИГИ и ДЪРЖАВНИ МЕДИИ,нещата са за оплакване.
    Нищо чудно,че децата не се разбират вече.Употребяват побългарени чужди думи,но не с тяхното речниково значение.
    Все пак Димитровград не е просташки град.
  • 15
   Ге
   Георги
   9 -1
   08:01, 20 сеп 2020
   Целта е една ,да ни принудят да се движим в един коридор , в колона един след друг , с наморници, и използвайки "факта" пандемия , да ни наложат това което са замислили.
   А именно - послушание и изпълняване на заповедите на определена група хора !
  • 16
   Ха
   Хайван доктор
   3 -7
   12:22, 20 сеп 2020
   момченцето което иска да изпъкне е много жалко сел... Виж коментара
   • А.
    А.Г
    6 -1
    13:33, 20 сеп 2020
    Ати какъв си?Доктор на науките ли?!
   • 52
    5216
    4 -1
    22:28, 20 сеп 2020
    Хайван ли си боклук ли си или просто прост човек?
  • 17
   Бр
   Браво.
   3 0
   19:38, 20 сеп 2020
   До г-н Пасков!
   Какво написах те като Възражение ?
   И не трябва ли са се подпишем само на получил, а не на нарушител ????
  • 18
   Ня
   НЯКОЙ
   0 0
   23:58, 20 сеп 2020
   Имам и питане , като гледате видео клиповете има ли реклами моля пишете коментар под видеята , ако решите можете и да се абонирате Благодара за вниманието ..За пандемията в берлин клипове споделяте , над един милион хора на протест " е все още улиците са чисти няма трупове и черни чували по земата "
   търсят се хора да заразяват със корона вирус , удрят по най милото не стана номера със нашите майки и бащи сега е ред на децата ви не ги пращайте
   https://www.youtube.com/watch?v=Zp_sm2clwf4&t=26s
   • Дд
    дд
    1 0
    14:34, 22 сеп 2020
    Не в Берлин,а в цяга Германия има ежедневни протести.Просто двата в Берлин събраха по 1 000 000 души.За съжаление върви акция,разрешените протести против Корона мерките и Маските да се забраняват от полицията в деня на протеста.Има и множество арести от типа на софийските арести по градинки.Меркел сваля всички постове на лекари,които съдържат критики.До онзи ден бяха 6000 ютюб клипа,а 900 книги са забранени за издаване.
    Въпреки това,множество лекарски обединения,фармацевти и професори непрекъснато протестират.
    Понеже не гледам бг медии,кажете дали българските телевизии отразяват протестите в Германия.Моя роднина в Бг дори не беше чула,въпреки че всеки ден гледат бтв и нова.
  • 19
   12
   123
   4 -6
   12:04, 21 сеп 2020
   Пламен Пасков е лицемер и си стартира предизборната компания по модерен начин - чрез лайф. По добре да си работи професията и да не се излага.
   • Дд
    дд
    2 -1
    14:27, 22 сеп 2020
    Кажете го на вашият шеф пожарникар.Вместо да съсипва държавата да ходи да гаси пожари в Гърция,че там вълната пак пали наред.Бежанската вълна!

  Хороскоп за 24.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
  24 окт 2020
  Последни новини