12 °C

Камион се запали по пътя между Хасково и Димитровград

  Камион с амбалаж от бира и безалкохолни се запали по пътя между Хасково и Димитровград. Инцидентът стана около 17:30 часа днес.

  Автомобилът се е движел в посока към Бригадирския град, но преди кръговото до „Язаки“ изпушил и водачът отбил вдясно, като малко след това се възпламенил.

  На място имаше пожарникари, които загасиха пламъците. Пристигнаха и полицаи за изясняване на случая.

  По първоначални данни огънят е тръгнал от техническа неизправност.

  Заради инцидента движението в района беше временно затруднено и едното платно беше отцепено с конуси. Междувременно леко се удариха джип и лек автомобил, а водачите слязоха от колите да спорят, при което се наложи намесата на полицаи.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   44
   4444
   11 -2
   19:23, 18 сеп 2020
   Иначе е минал технически преглед. ха-ха Проформа естествено!
   Гробище и сметище на Европа станахме.
   Но сме на първо място по брой лимузини и джипове на глава от населението. Естествено за сметка на служебните коли, в повечето случаи.
   • 25
    2551
    11 -4
    19:59, 18 сеп 2020
    И как по-точно един обстоен ( реален) технически преглед ще предотврати късо съединение!!!!
    Верно че прегледите се минават само за да ти вземат парите но късо съединение никой не може да предвиди!!!
  • 2
   12
   123
   6 -2
   20:47, 18 сеп 2020
   Камиона е с два акомолатора ,с постоянен ток до стартера,когато някои ремонти се правят от слабо квалифицирани и без отговорни монтьори кабелите се търкат по двигателя или по купето пре търква се изолацията и ето ти резултата.
   • 11
    112
    3 -1
    21:47, 18 сеп 2020
    Като се поправят бушоните с кламери и дебела тел се получава подобен ефект като на снимките. Тази изгоряла каруца може и да се кара от любител без никакъв опит и е достатъчно само да се отбие в дясно за да хулни таралясника.
   • Ха
    Хасан
    10 0
    00:01, 19 сеп 2020
    бате, пише се хакУмУлатор, и БЕЗОТГОВОРЕН е една дума. Камионът е с пълен ЧЛЕН. И членът се търка в ******* ти , а не кабелите, те са от халумин и не се търкат
   • 25
    2551
    2 0
    09:42, 19 сеп 2020
    Не всички фордчета са с два акомулатора!!!
    Като дори тези с двата палят и с един!!!
    Това дори не е камион а бусче!!!
    И цялата му инсталация е на 12 волта!!!
    А късото не винаги е по вина на някого!!!

  Хороскоп за 24.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
  24 окт 2020
  Последни новини