Хасковска детска градина участва в международен уебинар за добри практики

Детска градина „Зорница„ от Хасково презентира свои разработки по време на международен уебинар за споделяна на добри практики в педагогическите похвати.

Детското заведение е единственото, което участва от региона в онлайн конференцията по проекта „Про-Социални“ ценности, финансиран по програмата на ЕС „Еразъм +“ и с участието на представители от осем държави-партньори по него.

Хасковската детска градина е представила мини проектите си, които изпълнява с насоченост към възпитанието на ценности у подрастващите още в ранна детска възраст. Някои от тях са „Денят на книгата“, „Денят на толерантността“, „ Фестивалът на приятелството“.

Екипът на градина „Зорница„ е споделил с колегите си от Европа игровите и обучителните технологии, които прилага при осъществяването на тази свои проекти, сподели директорката на детското заведение Галя Милкова. От работата на екипа, който тя ръководи останали впечатлени колегите им от Италия.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ка
    Камелия
    14 -5
    13:57, 1 окт 2020
    Добре, че колегите и от Италия не знаят колко крадлива и зла е тази жена. И най-важни са парите, които ще се приберат от някъде, а не дали децата са добре или не. Всичко се прави за лична изгода. От време на време бива на подобни директори да им се прави по- обстойна проверка на изразходваните средства. Защото всяка година се събират пари за какво ли не. Всичко се осигурява от родителите.
  • 2
    Ка
    Калинка
    12 -5
    14:42, 1 окт 2020
    Тази няма наяждане, отдавна е прескочила границата ами поне да вложи малко в себе си , да се пооправи де, да прилича на нещо, станала е като изтървана от контейнер!
  • 3
    Цв
    Цветанке
    10 -2
    20:50, 1 окт 2020
    И за тебе говорят, не се бой не са те забравили, още нещо: ти реклама на градината, в която работиш ли правиш, или на директорката си, с която уж се "понасяте", това е всеизвестно бе Цветанке?! Колко двулични и изкуствени хора има!!!!БРАВО ЦВЕТАНКЕ ПЕТРОВА, И СИ СЛОЖИ АКТУАЛНА СНИМКА НА ПРОФИЛА, А НЕ ОТ 35 Г . ДА ТЕ ПОЗНАВАТ!
    • Цв
      Цветанка Петрова
      1 -3
      08:57, 2 окт 2020
      Благодаря, че говорят! На мен не са го казали, но "Колко двулични и изкуствени хора има!!!" Тези, които нищо не правят само си говорят и не ми пречат! Говорете си, аз ще Ви оставя, защото имам работа! Снимката си също ще оставя, защото съм си аз и щом се обръщаш с името ми, значи си ме познала. Ти имаш снимка на хиена, но аз нямам против!
  • 4
    Но
    Новинарник
    3 0
    23:00, 1 окт 2020
    Децата са направо в Уеба.
  • 5
    Цв
    Цветанке
    2 -3
    13:37, 2 окт 2020
    Добре, че го докарваш на приказки, че "много работиш"! А за хиената си права, само, че ако следвам примера ти да си слагам снимка от 35г. трябва да съм 5 годишна. Ето това е разликата. По-добре хиена, отколкото лелка с комплекси!
  • 6
    До
    До Цветарка Петрова
    4 0
    15:11, 2 окт 2020
    Г-жо, един път сте с директорката, друг път срещу нея?! Кое е вярно ? А що се отнася до децата-браво на тях! Поздравления!
  • 7
    Ив
    Иванка Пенчева
    4 -1
    16:27, 2 окт 2020
    До №5 ! Как не ви е срам да да се държите така с достойни хора! Сигурно мислите, че зад тази анонимност сте невидими? Грешите! Не могат да ми говорят за достойнство хора, които не излизат с името си! Засрамете се тролове нахални!
  • 8
    Цв
    Цветанка Петрова
    1 -1
    16:35, 2 окт 2020
    Иванка Пенчева, не падай до тяхното ниво! Не може да ме обиди човек, който дори името ми не може да напише правилно! Добре е да говорят, както казах-няма лоша реклама! Но когато анонимник ми говори, че аз имам комплекси мога само да се смея- ха,ха!
  • 9
    До
    До Цветарка Петрова
    2 0
    22:53, 2 окт 2020
    Вие май не схващате какво е името ви? Ами като си глупава е така! Ха , ха , ха, ха!
Последни новини