„Извор“ отпадна от турнира за Купата на България след загуба от „Монтана“

    ФК „Извор“ посрещна отборът на „Монтана“ в 1/16-финал в турнира за Купата на България. Мачът се игра на терен в димитровградското село Горски извор днес следобед. Срещата завърши при резултат 1:2.

    Първото полувреме бе равностойно и по нищо не си личеше, че единият отбор играе в Югоизточната Трета лига, а другият - в елитната „А“ група.

    През първата част не паднаха попадения и така футболистите се оттеглиха на почивка при нулево равенство. В паузата и двамата треньори направиха промени в съставите си. Резултатът не закъсня. Минути след подновяване на играта гостите получиха право да изпълнят дузпа. Ветеранът Недялко Хубенов игра с ръка в собственото си наказателно поле и главният съдия отсъди нарушение. Николай Цветков стреля точно и даде аванс за „Монтана“.

    Домакините се опитаха да изравнят и в крайна сметка успяха. В 78-та минута Ангел Янков направи резултата 1:1 след контраатака. Мачът вървеше към продължения, когато гостите все пак стигнаха до победата. В добавеното време Тони Тасев стреля точно от пряк свободен удар, донасяйки успеха на своя тим и класирайки „Монтана“ на осмина финалите в турнира.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      " Наблюдател"
      10 -2
      18:58, 21 окт 2020
      Браво на "Извор"!
    • 2
      Ба
      Бат гошо
      10 -1
      20:41, 21 окт 2020
      Браво на '' Извор'' опитаха се да играят футбол, а не като повечето отбори от трета лига, да си стоят в собственото си поле и да я ритат цял мач!!!
    • 3
      Си
      Сиера 90
      7 -1
      21:15, 21 окт 2020
      Поздравления за отбора на Извор добра игра и по нищо не отстъпиха на Монтана, които с луд късмет продължават. На правилен път са и успехи занапред Извор в топ 6 на първенството.
    • 4
      Вв
      ВВВ
      3 0
      08:39, 22 окт 2020
      Живи и здрави да са момчетата от ФК Извор, едно голямо браво и благодаря за емоцията която ни доставиха!
      Много добър отбор на Извор равен с равен беше мача, но късмета бе на тяхна страна , иначе комплименти за представянето само напред и нагоре!!!
    Последни новини