1 °C

Отровното трио с Изправи се.БГ и партията на Слави Трифонов, но без Демократична България

Представители на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и на Гражданска платформа „Изправи се.БГ" са присъствали на първата работна среща на основните извънпарламентарни политически сили, които според социологическите агенции имат шансове за участие в следващото Народно събрание. 

Това съобщиха от Отровното трио - Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, по чиято инициатива се провежда срещата. На нея бяха поканени и представители на Демократична България. 

На срещата се стигна до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация, извън властта, няма ресурс самостоятелно да осигури контрол и наблюдение над всички избирателни секции в България и чужбина. Затова обединение на ресурсите е реална необходимост, уточняват от Отровното трио. 

В хода на срещата е постигнато съгласие за създаване на обща мрежа от доброволци - наблюдатели на изборния процес; бързо и прозрачно публикуване на заверени препис-протоколи от всяка секция; съхраняване на данните на два независими и защитени сървъра и създаване на екипи от юристи, които да обслужват в рамките на целия ден постъпилите жалби на граждани.

Общо бе становището на участниците, че недоверието в способността на днешното управление да проведе почтени и честни избори изисква организирана гражданска съпротива. Предстои следваща работна среща, на която да се съгласуват още механизми за възпрепятстване на нарушенията и изкривяването на резултатите на предстоящите парламентарни избори, информират още от Отровното трио. 

Източник: offnews

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Съ
  Събраха се. Добра група.
  1 0
  23:30, 27 окт 2020
  Събрали се хора от Белград и Дубай в Костинбродската печатница под надзора на Човека лансирал и номинирал Делян Пеевски в политиката и си пуснали чалга.
 • 2
  Ча
  Чалгаджийска държава
  0 0
  23:34, 27 окт 2020
  Ей сега станахме вече чалгаджийска държава чрез констинбродската клюкарка финансирана от Белград и Дубай. Представяте ли си ако Човека на Клюкарката беше станал ръководител на ДАНС?
Последни новини