ПГ на БСП няма да подкрепи бюджетите на управленско безсилие

ПГ на БСП няма да подкрепи бюджетите на управленско безсилие, каза на брифинг в парламента Крум Зарков.

Не днес е времето за разглеждане на този бюджет и не е това начинът, посочи депутатът. Той определи бюджета като "нереалистичен" и заяви, че БСП няма да влезе днес в зала.

Зарков коментира, че милиарди левове ще бъдат хвърлени отново в нереформирани системи. Според него управляващите прилагат невиждани досега методи за "силовото" му прекарване през българския парламент.

Днес сутринта, когато народните представители са идвали сутринта на работа, дори тези от ГЕРБ най-вероятно не са знаели, че ще им се наложи да разглеждат най-важните закони в страната, коментира Зарков.

Депутатът бе категоричен, че разглеждането на най-важните закони за страната не може да стане по метода на "джипката", вкарана в парламента. Ние няма да легитимираме този процес, посочи Зарков.

Здравеопазването - нито една качествена реформа, нито една дупка в системата не може да бъде запълнена с изливането на нови и нови милиони, коментира Зарков.

Колегата му Иван Ченчев заяви, че са поискали от министъра на здравеопазването информация дали по време на днешната регистрация за кворума е имало карантиниран народен представител. Не искаме нищо повече, освен да работим в безопасна среда, коментира депутатът.

Коментари в сайта (1)

  • 1
    3,
    3,14
    2 -1
    15:34, 6 ное 2020
    Хей,вие на снимката,ако имате достойнство,още утре напускайте Народното събрание!Не позволявайте повече да ви управлява една ПКП....!!!!!
Последни новини