БГ знаменитости - последователи на нудизма

Родните звезди има много хляб да ядат докато стигнат австралийските нудисти
Кои са родните знаменитости, които не обичат да слагат бански костюми на плажа, разкри Монитор.

Един от тях е Милен Цветков. Изува банските си от години, а миналото лято посвети и цяло предаване на голото печене във вече спряното шоу „Часът на Милен Цветков" по Нова тв. Освен че иронизира текстилците, както нуди братството нарича традиционалистите с плажни костюми, го удари и на спомени. „Баща ми ме водеше на адамов плаж и когато приятели ме заведоха за първи път на нудистки, викнах: „Еее, тука има и жени! Егати кефа!", разказа в ефир тв звездата.

Нели Рангелова също позволява на морския бриз да я гали навсякъде, стига да e далеч от любопитни погледи. Певицата се пази от любители папараци, запалени от вестникарските оферти „50 лева срещу снимка на знаменитост". Гола муза е само за близките си. Всяко лято изпълнителката на „Необясними неща (Мой стих)" отдъхва в „Русалка".

Камен Воденичаров изучава философията на нудизма по къмпингите край Созопол и Лозенец. Дебютът му бил в тийнейджърските времена с помощта на приятели. Отначало бил притеснен от повсеместната голота на плажа, но „когато възприемаш само натурата, в един момент задните и объркващи мисли изчезват. Ти се наслаждаваш и наистина ставаш част от тази общност", разправя Воденичаров.

„Лошотията трябва да се крие, а не голотата", поучава Марта Вачкова на път за нуди плажа. Актрисата, която в момента е в апогей като водеща на токшоуто „Жените" по БНТ, не слага бански от дете. Преборила е срамежливостта и на дъщеря си Рада и двете събират тен по закътани кътчета на Северното Черноморие.

Наблюдателят на срещите с Отвъдното в „Ясновидци" Николай Георгиев също обича да е гол от главата до петите. След края на окултното шоу по bTV Георгиев разпуска на нудистките плажове.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини