6 °C

Нови слухове за Galaxy S21 разкриват три модела и дисплей, променящ правилата на играта

Нов "теч" за Samsung Galaxy S21 разкри как може да изглежда смартфонът от следващо поколение на Samsung макар и под формата на фиктивен метален макет.

Продължавайки почти всекидневното си разкриване на информация за Galaxy S21, Ice Universe публикува в туитър изображения на фиктивни устройства, като ни дава първи поглед върху това, как Galaxy S21 може да изглежда в реалния свят. Това пък надгражда на рендерите на смартфона, които видяхме наскоро.

Можем да видим малко странната форма на камерата на Galaxy S21 при най-десния модел. Това поддържа предварително изтекли рендъри, които показват по-ясно изпъкналото стъкло. За разлика от правоъгълните камери на телефоните Galaxy S20 модулът на Galaxy S21 изглежда се увива около лявата страна на телефона, което го прави по-атрактивен като дизайн, отколкото при предишните телефони от серията Galaxy.

Извитите ръбове на Galaxy S21 също са най-изпъкнали в най-десния модел. Това може да се дължи на това, че е обърнат с лицето надолу и всички S21 имат извити гърбове, но е възможно това да е конкретно Galaxy S21 Ultra. По-ранните слухове твърдят, че S21 Ultra ще бъде единственият модел S21 с наистина извит дисплей, докато по-малките Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 ще използват по-плоски панели.

Ice Universe твърди, че дисплеят на S21 Ultra ще се опреснява на различни стойности. Това звучи сякаш може да се отнася за честотата на опресняване на телефона, която досега слуховете сочеха, че ще бъде 120 Hz, подобно на тази в серията Galaxy S20. На пазара вече има 144 Hz дисплеи като например този на Asus ROG Phone 3 и няма причина новата серия Galaxy да не разполага с подобен панел, ако Samsung реши, че честотата на опресняване е приоритет.

Очакваме размерите и резолюциите на трите модела Galaxy S21 да бъдат същите като техните събратя от серията S20. Не очакваме Samsung да направи телефон с 8K дисплей, тъй като това е прекалено голяма резолюция за момента и такъв смартфон би използвал твърде много енергия.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
21 яну 2021
Последни новини