77-годишен водач на Рено блъсна 72-годишен пешеходец в Хасково

72-годишен пешеходец пострада при катастрофа в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера в 15 часа на булевард „Стефан Стамболов“. Възрастният мъж е блъснат от 77-годишен водач на Рено. Шофьорът не е пропуснал преминаващия по обозначена пешеходна пътека мъж и го е ударил.

Пострадалият е транспортиран в болницата, където са установени охлузни наранявания и хематом на главата. Съставен е акт на водача.

Припомняме, че част от булевард „Стефан Стамболов“ бе затворен за движение на автомобили заради предстоящ ремонт и е въведена временна организация на движението в района на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Бу
    буквоядеца
    3 -3
    10:58, 26 ное 2020
    На снимката пешеходците са по къс ръкав със тениски и къси гащи👀😁
    Възрастен мъж блъска възрастен мъж! Явно корона вируса ни е малко !
  • 2
    Го
    Гост1
    8 -3
    12:06, 26 ное 2020
    Шофьорите като навършат определено време примерно 75 години трябва да минават проверка за реакции и според резултата да се решава дали могат да продължават да шофират или не.
  • 3
    Ей това е новина !
  • 4
    Ас
    асо
    5 -3
    15:31, 26 ное 2020
    Белокосите започнаха да се избиват.Щъкат насам натам.Кой с кола кой пеш.Защо караш на тази възраст БЕ като си с реакция на костенурка БЕЕЕ
  • 5
    Не визирам конкретния случай! Виц: "Пешеходецът винаги е прав, докато е жив!" Толкова са надъхани някои пешеходци, че са с предимство, че влизат на скорост на платното за движение.Забравят ,че трябва да се съобразят със скоростта и положението на превозното средство. Кой спира по- бързо и лесно- пешеходец или тон-два автомобил? Ама не, той бил с предимство.Аман от камикадзета на пътя, особенно с телефон, без да погледнат изобщо настрани. А за реакциите- защо на учебните автомобили пише "спира внезапно"? Май инструкторите сме патили от бързи реакции!
  • 6
    Ва
    вагиЛ
    2 0
    18:08, 26 ное 2020
    Доста често ми се случва някой да ми вземе предимството,да не се изтегли навреме,или да кара като кустенурка,като погледна все някой на сто години!Наистина трябва да си помислят тия хора.И аз имам баща и дядо,ама какво от това!
Последни новини