Chloe x Halle с наградата за изгряващи звезди на Billboard (видео)

Бионсе открива Chloe x Halle и преди пет години сестрите Клои и Хали подписват с лейбъла ѝ Parkwood Entertainment. Сега суперзвездата връчи на младите певци наградата Rising Star по време на събитието "Жените в музиката" 2020 на "Билборд" в четвъртък (10 декември).

"Дами, толкова съм, толкова се гордея с вас!", каза тя на своите протежета по време на събитието, което беше излъчено в сайта Women in Music и в YouTube тази година поради продължаващата пандемия COVID-19. 

Chloe x Halle участваха в две турнета на Бионсе на две различни турнета и издадоха втория си албум Ungodly Hour, през юни. Те са от деца в индустрията, снимали са се в сериали и телевизионни програми, но голямата им цел и любов е RnB музиката. Сестрите благодариха на семейството си за безкрайната подкрепа през годините, преди да постигнат успех.

"Ние не правим това сами. Нищо от това не се случва без семейство - те са нашата основа", сподели 20-годишната Хали. По-късно тя добави: "Семейството ни направи големи жертви, само за да ни помогне да изживеем мечтите си и поради това искаме да благодарим на нашето красиво семейство, че ни обича през всичко това. Никога не можем да ви се отплатим."

Сестрите Бейли подчертаха и ролята, която Бионсе е изиграла в кариерата им. "Що се отнася до нея, ние сме изпълнени единствено с изключителна благодарност", каза 22-годишната Клои.

Водеща на 15-тото годишно събитие на "Билборд" е Теяна Тейлър. Cardi B е жена на годината, освен Chloe X Halle, наградени са Дуа Липа (най-влиятелна), Дженифър Лопес (икона), Доли Партън (легенда) и Джеси Рейес (социално въздействие).

В церемонията участват Майли Сайръс, Малума, Бърни Сандърс, Лили Сингх и Бионсе.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини