49 души нови позитивни на Ковид в Хасковска област

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 49 нови положителни случая на коронавирусна инфекция и 5 починали.

В Хасковска община новите, доказани с инфекцията са 22-ма, в Димитровград – 13, в  Харманли, Симеоновград и Ивайловград  има по един нов позитивен, за Свиленград те са 8, в Тополовград – 3-ма. 

През изминалото денонощие са починали: жена на 91 години от община Хасково, диагностицирана на 24 декември, мъж на 83 години от община Хасково, доказан като позитивен на 24 декември, мъж на 64 години от община Хасково, диагностициран на 21 декември, мъж на 89 години от община Хасково, диагностициран на 16 декември, мъж на 88 години от община Хасково, диагностициран на 16 декември.

 Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 3922. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 129. На домашно лечение са 1269 души, починали са 231 и напълно излекувани - 2293 души.

 Един от установените случаи, съобщени през изминалите дни, е прехвърлен по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ан
    Ани Стоянова от ливада север
    7 -10
    09:09, 31 дек 2020
    Здравейте групичка. Днес ми е ужасно тегав ден още от сутринта. Вагиналните ми гъби са се обострили, имам и диария, а откак по време на регресивна хипноза разбрах че съм била сексуално малтретирана от баща си като бебе, сцената се е загнездила в ума ми и не мога да я изтрия. Чувствам се грозна като смъртта и куха като хралупа. В главата ми се е зародил пъклен план как да убия Моника БИлучи, която не спира да ми изпраща демони. Ще разположа няколко овце по пътя и, които да наблюдават изражението на красивото и лице и с какво е облЯкана. Мисля че срещу няколкочасова гавра с г@з@ ми мога да уредя и да и подслушват телефона. Ще вербувам няколко отчаяни от живота кокошки, които по команда всяка вечер, ще ходят във фейсбук профила и да и обясняват колко болна, луда, самотна и грозна е. След това ще депозирам дузина жалби срещу нея – последната утеха на неудачниците. Очертава се тежък ден. Стискайте ми палци и днес да успея да си измъкна от лапите на психиатрите с техните антипсихотици и досада.
    П.П Зов за помощ! Трябват ми още дамаджани с ракия. С детските си купих серум за бърз растеж на косата и сега няма пари за обувчици на чаветата. Дали социалните няма да дойдат да ми ги вземат?
    • Ка
      Карчо
      13 0
      09:32, 31 дек 2020
      Запиши се в литературния кръжок в Курило, тъй като явно имаш заложби в психосексуалната литература.
    • Чиче, репресират ме. Аз съм една репресирана проста хасковска пуцка! Непрекъснато чувам: "Ано, млъкни", "Ано за нищо не ставаш", "Ано, защо ли те родих", "Ано, затвори си устата, ти нищо не разбираш", "Ано, махни се от мен, не искам повече да те виждам"
      Горкото ми сърце ще се пръсне, не издържам повИче. Май наистина трябва да се обеся.
    • Тъ
      ТЪПа КУХХХвО ,
      1 -2
      10:25, 31 дек 2020
      Хора Умират ,
      а ти се хилиш
      ....... Всичко се пише в тефтера - оня Дебелия Брадат Мръсник ке те чука яко , точно когато не очакваш
    • Чи
      Чичко Психопат
      0 -4
      10:38, 31 дек 2020
      Ани , ако избиеш семейството си , с партите може... Виж коментара
    • МЕН това какво ме касае. Аз съм бИзсмъртна и в отлично здраве, което поддържам с цигари и рИкия.
    • Ан
      Анджък ма Корво
      0 -2
      11:28, 31 дек 2020
      Разбрахме че си тъпа и проста
Последни новини