Детски и младежки център отваря врати за идивидуални занимания за малчугани до 4 клас

Детски и младежки център отваря врати за малчугани до 4 клас от 5 януари за провеждане на индивидуални занимания, ни информираха от общинското предприятие.

Към дейностите се връщат децата от клуба по корабомоделизъм, танцовите школи Loca Dance, Dance Fit и ДТС Гайтанче, за които се изготвя график за индивидуални занятия, без да се допуска смесване на деца от различни паралелки/групи.

Според заповед на кмета на община Димитровград, Иво Димов:

1. Възстановяват се индивидуалните извънкласни дейности в ОП „Детски и младежки център“ за деца до четвърти клас, като са организирани по начин, който не допуска смесване на деца от различни паралелки/групи, при строго спазване на противоепидемичните мерки и дезинфекция на ползваните помещения и инструментариум след всяко занимание до 31.01.2021 г.
2. Преустановяват се провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари обучения и други обществени мероприятия в присъствена форма.
3. При провеждането на извънкласни дейности на територията на ОП „Детски и младежки център“, всички ползватели, наематели, служители, трябва стриктно да изпълняват и спазват всички въведени противоепидемични мерки, считано от 04.01.2021 г. до 31.01.2021 г. :
a) Недопускане до работните помещения на лица с прояви на остри респираторни симптоми / висока температура, кашлица, отпадналост, хрема/.
b) Дезинфекция на ръце и обувки и термоконтрол при влизане в сградата на ОП „Детски и младежки център“.
c) Да не се допускат външни лица в това число родители и придружители на децата на територията на ОП „Детски и младежки център“.
d)  Да се спазва задължителна дистанция от 1,5 м. от всички деца, персонал и наематели.
e)  Да се носят маски на територията на ОП „Детски и младежки център“.
f)  Да се извършва редовно проветряване и дезинфекция.
g)  Да се поставят на видно място информационни табели, които задължават спазването и изпълнението на всички противоепидемични мерки.
Заповедта влиза в сила от 05.01.2020 г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини