Конкурси за 4 директорски стола ще се проведат в Димитровград

Конкурси за 4 директорски стола ще бъдат обявени в общински институции в града, обяви кметът Иво Димов днес, в последния работен ден на директора на Историческия музей.

Конкурси в най-скоро време ще има за директорските столове на Градската библиотека, където досегашният директор Петко Каневски се пенсионира след 2 месеца. Конкурси ще има и за директорския стол на Историческия музей, поради излизане в пенсия на досегашния дироктор Елена Георгиева. Конкурс ще се проведе и за директор на ОП Детски и младежки център, където сегашната директорка е временно изпълняваща длъжността, както и за Общинския театър Апостол Карамитев.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Бе
    Безработна
    5 -1
    18:45, 28 авг 2020
    Ами директора на защитено жилище........
    Тамара.....не е ли пенсионер ???? До кога?????
    Аз нямам работа!!!!
  • 2
    Др
    Друг безработен
    4 -1
    20:33, 28 авг 2020
    Само директора на защитено жилище ли? Някой има ли наблюдения какво става в училищата? Има безработни и много пенсионерки, които работят? Това какво е? Да дойде Бойко Борисов да види подпаленото образование!
  • 3
    До
    До 2
    10 -1
    09:32, 29 авг 2020
    Навсякъде в общинските предприятия се държат пенсионери има и 72годишни- "незаменими" специалисти.Общината скоро като консумативи ще трябва да купува памперси.
  • 4
    Ди
    Димо Ивов
    3 -1
    23:37, 29 авг 2020
    Ще назначаваме нова "бодра" смяна...нещо за други ГЕРБ назначени,не се ли чува?😉
  • 5
    Ха
    Хаха
    1 0
    14:13, 3 сеп 2020
    Какви конкурси, какви пет лева. Хората се знаят вече, някакви калинки на гробаджиите. Поредните нищо неможещи калинки в общината! Вярно онази отвратителната пачав...а Тамара, кога ще я изритат? Тя много лиже подметките на ивчо...
Последни новини