19-годишен се прибра с открадната кола, а на следващия ден я заряза

19-годишният криминално проявен харманлиец, който беше арестуван за кражба на кола в Хасково, получи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Тя му е наложена от Районния съд в Хасково по искане на прокуратурата, съобщиха от държавното обвинение.

Престъплението е извършено на 17.01.2021 г. Тогава обвиняемият се разхождал в Хасково и задигнал лек автомобил Сеат, който бил паркиран отключен на улица „Доган Хисар“. Прибрал се с колата в Харманли, а на следващия ден отново се върнал с колата в Хасково и я изоставил в квартал „Орфей“.

Обвиняемият И.А. е познат на органите на реда с множество противообществени прояви като непълнолетен. Настоящото деяние е извършил в изпитателния срок на предходно осъждане.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ге
    Георги Димитров
    3 -1
    21:27, 22 яну 2021
    Не просто се е разхождал по улицата, а е търсел да открадне нещо.
  • 2
    Uk
    Uk
    1 -1
    14:38, 23 яну 2021
    В Англия има една “приказка”: “ Не си от Манчестър ако никога не си крал кола”. Когото и да попитате ще ви разкаже своята история досуш като тази на харманлийския младеж.
    Колата се краде не за да се присвои или унищожи а за да се предвидиш от едно място до друго, изоставя се там където и свърши горивото.
    В Манчестър са ги крадяли за да отидат на мач.
Последни новини