Започва ремонт на пространството пред димитровградски блок - моля не паркирайте

Изображение 1 от 2

    От утре, 2 февруари, започват ремонтни дейности пред блок №8 на ул.„Христо Г. Данов“, познат още като "блока на Пека", намиращ се до ОУ "Алеко Константинов".

    Строителната фирма е поставила предупредителни табели, за да информира гражданите да не паркират пред блока, за да могат да се извършват ремонтните дейности.

    В междублоковото пространство ремонта ще обхване подмяна на водопровод и отклонения към входовете, цялостно асфалтиране на отсечката, както и подмяна на бордюри и тротоари.

    Припомняме, че Министерски съвет по време на управлението на кабинета на Борисов-3 отпусна целево 3млн.лева за ремонта на Спортна зала "Младост", 1.5млн. лева за реконструкция и модернизация на "Зеленчуков пазар", както и близо 3млн. лева за ремонт, подмяна на ВиК и цялостна настилка и изграждане на паркинги на четири от най-натоварените улици в Димитровград - ул."Патриарх Евтимий", ул."Емилиян Станев", ул."Хр.Г.Данов" и ул."Захари Зограф". С днешното си решение правителството отново подкрепи нуждите на хората в община Димитровград.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини