25 °C

Започва ремонт на пътя между Хасково и Симеоновград

Поетапен ремонт ще бъде извършен на 25 километра между Хасково и Симеоновград, съобщиха от Областна администрация.

Строителните дейности са в три етапа и стартират от отсечката между с. Константиново и Симеоновград.

По време на ремонтните дейности отсечката ще бъде затворена и превозните средства ще преминават по обходен маршрут.

Трафикът ще се пренасочва от кръстовището с общински път за с. Поляново, при 20-ти км, през с. Поляново, след това по път I-8 Хасково – Харманли, а от там през Харманли и по път III-554 до Симеоновград и обратно. Ще се допуска само преминаване на живущите в селата Константиново и Нова надежда, както и на автомобили със специален режим на движение.

Към момента се изпълняват подготвителни дейности, предвид подходящите метеорологични условия, като почистване на сервитута на пътя и подравняване на банкетите. Асфалтирането ще бъде извършено през април.

Ремонтът включва нова асфалтобетонова настилка, подобрено отводняване, нови мантинели, пътни знаци и хоризонтална маркировка. Мостовото съоръжение при 5-ти км ще е с нови тротоари и парапети.

Изпълнението на следващите два етапа – от с.Константиново до кръстовището за с.Воден и след това в отсечката от кръстовището за с. Воден до пътен възел „Узунджово“ ще започне през пролетта. Предвижда се строителните работи в целия 25 км да приключат до края на годината.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Сд
  сд
  14 -4
  20:14, 9 фев 2021
  25 км ще го правят една година. 10 месеца де... и накрая да не стане като димитроврад - стз? пак с неравности, но с 1 см хасвалт отгоре!
  • Кр
   Крадец
   8 -1
   08:26, 10 фев 2021
   Напълно вярно! Някой откраде много пари с "асфалтирането" Димитровград - Ст. Загора! Ама то прозира бе!
 • 2
  Iv
  ivan
  2 0
  09:08, 11 фев 2021
  Ще падне пак голямо крадене- бе гербери- несе наядохте......

Хороскоп за 16.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
16 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
16 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
16 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
16 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
16 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
16 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
16 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
16 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
16 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
16 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
16 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
16 май 2021
Последни новини