Обраха собствениците на Web Models посред бял ден

Нагли обирджии отровиха ваканцита на Катя и Йордан Йосифови – собственици на Web Models. Докато семейството почивало на южното Черноморие в единствената си свободна седмица, в дома им в София нахлули крадци.

Според създателите на най-голямата кастинг агенция у нас, престъпниците явно са били с опит, защото са се справили с 2 врати, 1та от които –желязна! След това спокойно се заели да изнасят имуществото на сем. Йосифови.

Голямо количество техника, бижута и дори дрехи са сред плячката на апащите. Най-болезнена за Катя обаче е загубата на годежния й пръстен. Освен високата му финансова стойност /заради прекрасния диамант/, бижуто е особено ценно за нея като спомен. То е подарък от съпруга й по случай годежа им. Двойката наскоро празнува 6 години брак.

След обаждането от Столична полиция, първата мисъл на пострадалите била да поемат веднага към София. След като поутихнал първоначалния щок, те преценили, че злото е сторено и няма смисъл да си прекъсват кратката почивка. Сем. Йосифови се надяват, че поне някои от ценните им вещи ще бъдат открити от полцията.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини