Задържаха младеж за серията кражби в Димитровград

23-годишен е задържан за серията кражби, станали в Димитровград през последните дни, информират от полицията.

Вчера служители от управлението са арестували младежа от града. В хода на работата с него той е признал за 3 взломни кражби, станали в рамките на седмица. И при трите начина на проникване в различни помещения бил след чупене на прозорци, след което задигал каквото намери. Признал, че откраднал от жилище на улица „Ем.Станев“ 200 лева, 2 мобилни телефона и слънчеви очила. Разказал и за механизма на кражбата на офис за парични преводи и плащания, намиращ се на булевард „Раковски“, откъдето е откраднал близо 100 лева.

Последното признание било за взломен склад на улица „П.Евтимий“, откъдето си присвоил 150 лева. При работата по образуваните досъдебни производства са извършени множество претърсвания и изземвания по разследването.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Аъ
    АЪ
    3 -1
    19:00, 1 мар 2023
    Неочаквано бърза реакция на иначе мудните криминалисти, иначе в коментарите в фейсбук пишат разни бълхраи - "големите крадци кога ще ги хванете" навярно визиращ родните политици като "големите крадци" ами на мене големите крадци не ми влизат в къщата да ми крадът парите и не ми чупят магазина да ми крадат стоката ? Тебе кога последно бойко борисов ти влезе в дома да те краде бе господин охльов ?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини