Задържаха трима пияни шофьори, спипаха дрогиран и водач с отнета книжка

Шестима нарушители на Закона за движение по пътищата са заловени при полицейски проверки през уикенда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Бързо производство е стартирало в Районното управление в Харманли. То е срещу 55-годишен водач от село Калугерово, заловен от униформените да управлява Опел, след като му е отнета шофьорската книжка.

На 6-ти в хасковското управление е бил задържан водач на 21 г. от София. Той е шофирал Фолксваген по улиците на областния град след употреба на канабис, потвърдено с техническо средство.

В управлението в Свиленград е започнато същото производство срещу 24-годишен младеж, който в любимешкото село Георги Добрево е шофирал Фолксваген, нерегистриран по надлежния ред.

Същия ден в Хасково, Харманли и Свиленград са задържани трима водачи, шофиращи след употреба на алкохол. В ареста на Града на Белоногата е била 33-годишна димитровградчанка, хваната да управлява Ауди с 1,89 промила. В хасковския арест е пренощувал 50-годишен, чийто промили при проверка се оказали 2,24. Той е проверен от автопатрула в областния град на улица „Генералово“ с леката си кола Тойота. В нетрезво състояние е задържан и 65-годишен турски водач на ГКПП „Капитан Андреево“. Дрегерът на шофьора на лек автомобил „Шкода“ отчел 1,99 промила алкохол. И по трите случая са заведени бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Са
    Само толкова ли?
    7 -1
    14:32, 8 мар 2021
    Снощи пред р-т,,Пещите " имаше поне 30 спрени коли , ама кой ли да ги провери за алкохол водачите им не знам😂
    • Бъ
      бъзз
      2 -4
      15:00, 8 мар 2021
      Спрени или паркирани бяха тези така наречени "коли"?!
    • До
      До 6ъззз
      3 0
      18:30, 8 мар 2021
      На хасковски диалект спрели значи паркирали!
    • 44
      4444
      1 0
      18:38, 8 мар 2021
      Само 30? Не може да бъде! Те повечето там си мислят, че са на баира! И като се наквасят - качват се на магарето.
Последни новини