Пиян водач се заби в дърво, шофьор удари две паркирани коли

Четирима души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област през изминалите три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двама водачи пострадаха леко в инцидент в Хасково на 26-и. В 12:50 часа на улица „Полк. Веселин Вълков“ в „Кенана“, 74-годишен е управлявал „Хюндай“, застигнал е и е ударил отзад товарен „Мерцедес“ с водач 20-годишен. Пострадали са и двамата водачи, които са настанени за лечение в хасковската болница, без опасност за живота. Съставени са актове на по-възрастния шофьор.

На следващия ден в Харманли също е пострадал водач, самокатастрофирал с леката си кола „БМВ“. В 17:25 часа, 34-годишен е загубил контрол над колата и се е ударил последователно в два паркирани автомобила на улица „Г.М.Димитров“. Мъжът е прегледан и освободен за домашно лечение.

Бързо производство срещу водач, употребил алкохол. 64-годишен се е движил с „Мерцедес“ на пътя между димитровградските села Странско и Бял извор, когато е загубил контрол и се е ударил в дърво. Пристигналите на място полицаи са го тествали с дрегер, който отчел наличие на 2,02 промила алкохол. Водачът е настанен за лечение в МБАЛ Хасково, без опасност за живота.

На 28-и в Районното управление в Харманли е заловен шофьор на „Опел“, шофиращ го в града след употреба на дрога. 37-годишният жител на пловдивското село Дряново е тестван с техническо средство, показало наличие на амфетамин.

Последният задържан през почивните дни водач е в областния град тази сутрин в 3 часа. 48-годишният софиянец е управлявал „Волво“ след употреба на 1,76 промила алкохол в издишания въздух. Мярката на задържане и на тримата е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бр
    Бравос
    9 0
    13:45, 29 яну 2024
    На всички тези "шофьори " -камикадзета! Да........., но застрашават живота на всички ни! ЖАЛКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини