На какъв тип мъже попадате, според зодията си

Жените се различават по много неща, когато става въпрос за любов. До голяма степен техният зодиакален знак също определя някои различия в подхода им към силния пол. Има дами, които са романтички, мечтаят да се влюбят в един мъж, а след това да се омъжат за него. Други искат да си намерят половинка, която да споделя техния ентусиазъм към приключения. Има жени, които пък се влюбват в емоционални мъже, с творчески потенциал и т. н.

Вижте по какъв типаж мъже си падате, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен – привличат ви добре изглеждащи, мили мъже
Вие харесвате привлекателни мъже, които обаче имат нежно сърце. Вие често ще попадате на представители на силния пол, които са добре изглеждащи, но много галантни, любезни и възпитани. Бъдете внимателни! Този тип мъж обикновено ще изисква повече от вашите внимание и енергия, които вие невинаги ще сте в състояние да му осигурите.

Телец – попадате на решителни, страстни мъже
Вие сте много упорита и решителна жена и именно затова си падате по мъже, които са еднакво страстни и своенравни като вас самата. Но внимавайте с рогата си! Ако никой от двамата партньори в една връзка не е готов да прави компромиси, тогава отношенията няма да са никак гладки и хармонични.

Близнаци – харесвате харизматични и авантюристични мъже
Мъжете, които са диви, чаровни и непокорни ви привличат на секундата. Вие обичате да рискувате и привличате мъже, които също като вас са рискови, авантюристични натури. Ако обаче те не са достатъчно интелигентни или остроумни, вие ще изгубите интерес твърде бързо.

Рак – падате си по мъже, които са емоционално стабилни
Чувствителната ви душа ви кара да се влюбвате винаги в мъже, които могат да разберат и уважат емоциите ви. Вие харесвате силни личности, които мразят купоните, по-скоро са домошари и предпочитат по-спокойния начин на живот. Вие сте привлечена и от мъже, които винаги са готови да намерят време за вас.

Лъв – падате си по креативни и позитивни мъже
Ако сте истинска Лъвица вие не можете да живеете без блясък и известна доза пищност. Мъжете, които са супер интелигентни и креативни, са идеалните за вас, но те не трябва да ви конкурират за нужда от внимание. Вие искате мъж, който ще добави позитивност и усмивки във вашия живот чрез своята изобретателност и любов.

Дева – падате си по артистични мъже
Вие винаги искате да подкрепяте мъжа, в когото сте влюбена и затова често ви привличат творци, които имат нужда от мотиватор в живота си. Но само внимавайте да не започнете да се отнасяте към него като към свое дете, а той към вас като негова лична асистентка. Вие самата също заслужавате любов и грижи от страна на своята половинка!

Везни – падате си по уверени и чаровни мъже
Вие харесвате мъже, които са хем очарователни и интелигентни, хем си го знаят и са напълно уверени в себе си. Но внимавайте, този тип мъж може да се окаже твърде егоцентричен, самовлюбен или свръхенергичен и да изсмуче вашата енергия, оставяйки ви съкрушена и изтощена.

Скорпион – падате си по лоялни мъже
Вие сте страстна жена, която обаче често страда от мрачни и непостоянни настроения. Вие имате нужда от мъж, който да може да се справи с промените в настроението ви и да бъде винаги до вас, независимо какво се случва. Вие усещате това и затова се оглеждате преди всичко за лоялен мъж, който ще бъде с вас в добро и зло.

Стрелец – харесвате отворени, широко скроени мъже
Вие имате приключенско сърце и си падате по мъже, които са широко-скроени и могат да бъдат ваш добър спътник във всички авантюри, които предприемате. Щом сте жена Стрелец, вие ще отблъсквате всички мъже, които не обичат експериментите и забавленията.

Козирог – падате си по привързани, подкрепящи ви мъже
Вие сте трудолюбива, независима и честна жена. Така че, мъжът, който може да ви предложи подкрепа и привързаност е този, който може да събори стените около сърцето ви и да ви накара да го обичате безусловно. Вие имате силен емоционален радар и за вас е задължително мъжът да ви обича искрено, без да се опитва да ви променя.

Водолей – влюбвате се в безстрашни мъже
Вие имате способността да се влюбвате в мъже, на които се възхищавате по някакъв начин. Когато става въпрос за избора ви на представител на противоположния пол, вие предпочитате одухотворените мъже, които обаче са смели и уверени. Само един уверен мъж може да се справи и да приеме вашата любов към свободата.

Риби – харесвате прагматични мъже
Въпреки че вие сте голяма мечтателка, вие винаги сте привлечена от мъже, които са прагматични реалисти и могат да ви предложат стабилност и здрава почва под земята. В същото време вие харесвате мъже, които ценят изкуството точно като вас. Твърде скованите, суховати мъже сериозно ви отблъскват.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини