13 °C

Пет линейки за припаднали членове на СИК викани в зала Дружба

  Пет пъти се е налагало тази вечер да се вика линейка заради припаднали хора от чакащите СИКове в зала „Дружба“, съобщи председателката на РИК –Хасково Веселина Тенчева. Залата е пълна, а това се е случило след отказа на членовете да останат навън. От РИК са предложили  идващите от общините през нощта членове на Секционните комисии да изчакат в автобусите на паркинга до зала Дружба и под навесите, които бяха подготвени, за да се избегне струпване. Това обаче не се е случило. Те са влезнали в залата и някои от тях чакат от 2 часа тази нощ, за да предадат изборните си книжа.

  По данни на ЦИК  към 7.30 часа, при обработени 42.47% протоколи от СИК в РИК-Хасково, водеща политическа сила в региона остава коалицията ГЕРБ-СДС с 24.15%.  "Има такъв народ" взимат от междинното преброяване 19.00%.  БСП за България има 14.88%.  От Демократична България-обединение (ДА България, ДСБ, Зелено движение) са с 10.97% .  Движението за права и свободи е с 8.71%, подадени за тях бюлетини. „Изправи се ! Мутри вън!“ са  с 5.08%. 

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (22)

  • 1
   Е
   Е
   54 -15
   08:55, 5 апр 2021
   Благодарете на БОЙКО ******* И ДПС за великата организация и мнозинството им в ЦИК,които организираха изборите.
   • На
    наблюдател
    30 -3
    10:07, 5 апр 2021
    като гледах какви членове на СИК има, чудно че не са викали катафалки. Някои едва се тътрят, но да не изпуснат надницата!
   • Пе
    ПЕДАЛОВРЪТКО
    24 -4
    10:13, 5 апр 2021
    как ще изпуснат келепира, за 50 лв са готови на всичко. сега съд и затвор за всички за неспазване на противоепедичните мерки
   • Баси глупаците аз мойте протоколи ги предадох още преди седмица
   • Член бива ли да е навън?
  • 2
   Го
   Гошо
   8 -1
   09:00, 5 апр 2021
   Добре, че бяха тия линейки. Д-р Краваев беше на осигуряване и никва не я свърши!
  • 3
   Ve
   Venom
   11 -1
   09:07, 5 апр 2021
   Дайте статистиката за ковид заболелите и умрелите.
   • Чу
    чук
    7 -2
    10:09, 5 апр 2021
    Слави няма да им дава премии за надписаните в Ко статистика и се умълчаха
  • 4
   Ем
   Емо
   15 -7
   09:32, 5 апр 2021
   В Бизнес центъра имаше много по добра организация.
  • 5
   Не
   Не щат машини
   29 -1
   09:40, 5 апр 2021
   Гледайте снимките, че после да не обвините заведенията или училищата, за следващият бум на корона, грип или пролетна др..ня!
  • 6
   Ка
   Калина
   16 0
   09:50, 5 апр 2021
   Има "зелен коридор", за да пазаруват възрастните.Ама почти не се използва, блъскане след 11ч.
   За изборите вместо да стоят само в комисиите, ама НЕ, тръгнали и книжата да предават.
   Кой каквото прави — на себе си го прави!
  • 7
   На
   Наблюдател
   23 0
   10:10, 5 апр 2021
   А прави ли ви впечатление, че има доста хора без маски в тази зала или пък такива със свалени под носа маски?
   • На
    наблюдател на наблюдателя
    8 -6
    10:23, 5 апр 2021
    маските се носят ако в тоалетната няма хартия. На всеки му е ясно, че не пазят от вируси
  • 8
   Az
   az
   8 0
   10:40, 5 апр 2021
   Показателно беше интервюто по телевизията тази сутрин , даваха едни женици в един автобус , цяла вечер не спали и вода за пиене нямали , но на въпроса на журналистката , ако има пак избори ,ще дойдете ли пак , след известно чудене , жената каза ще си помисля ...
  • 9
   Рз
   РЗИ Хасково 2
   12 -1
   12:11, 5 апр 2021
   Като гледаме снимките става ясно каква е организацията в Хасково уж мерки чудесии,дистанции накрая всички нагъчени един до друг като сардели ... Пълен смях ало РЗИ Хасково къде сте спите ли зимен сън хахахахахахахаха ....
   • Рз
    РЗИ
    1 0
    11:44, 6 апр 2021
    Ние тормозим и глобяваме само обикновените хора! Да се знае!
  • 10
   Да
   Дамян
   6 -1
   12:17, 5 апр 2021
   Тези не са ли на ясно каква е процедурата.Но са тъпи, за да засекат едни резултати.Всеки протокол - с грешки, а после организацията била лоша.Пусти лаком г.з .
  • 11
   И
   И
   7 0
   14:19, 5 апр 2021
   За пореден път се видя, че организация няма, но нали искате пари, а сега се оплаквате, това ви е за урок...
  • 12
   Ду
   Дуда
   2 0
   16:23, 5 апр 2021
   На всички избори е така!! А, който иска да вземе тези пари ще чака, ще му става лошо!! Нима никой не разбра, че с тази организация няма друг вариант!! Това са Измъчени и Изстрадани пари!!!
  • 13
   Ча
   Чакал
   3 0
   17:16, 5 апр 2021
   Кой си спомня за добре организирани избори? По голямата си част по СИКовете са едни и същи хора. Особено в малките населени места. Та, би трябвало да са се подготвили психически, какво ги очаква. Дали си струва заплащането....едва ли е достатъчно
  • 14
   Ка
   Карабас
   1 0
   18:55, 5 апр 2021
   Кога е имало организация на избори та сега да има. А всички там са по свои избор ,и то не за пръв път.
  • 15
   Гл
   гласувал
   2 0
   18:29, 6 апр 2021
   Тази на снимката е със зловещ поглед.

  Още новини

  Хороскоп за 23.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
  23 апр 2021
  Последни новини