Тошко Йорданов: Ние в коалиция с партии от статуквото няма да влезем

Хубаво е политическите партии, когато кажат нещо преди избори, да го изпълняват сред избори. Ще ви припомня какво заявихме: ние в коалиция с партии от статуквото няма да влезем. Ако изобщо може да се стигне до кабинет, то е с другите две партии от протестите. Това заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов след консултациите при президента Радев.

"Всяка партия, отишла към парламента трябва да е наясно с отговорностите, които носи. Отговорностите, които носи са ясни и трябва да носи отговорност към хората, които са я избрали. Затова ще завърша с това, че ще направим това, което сме обещали", категоричен бе Йорданов.

По-рано председателят на "Има такъв народ" заяви, че партията е щастлива от това, че президентската институция спазва законите. "Ние смятаме да спазваме Конституцията и законите такива, каквито са", каза още той.

Източник: БНТ

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ин
    информиран.нет
    5 -1
    11:44, 19 апр 2021
    Тези са пълни демагози! Работят с президента за увеличаване на правомощията на президента или президентска република. Къде отидоха обещанията им за мажоритарни избори малко депутати и намаляване на субсидията на партиите ? Не способни са на нищо и чакат президента да им свършат работата.
  • 2
    Га
    ганю
    5 -2
    11:47, 19 апр 2021
    Тошко африкански маймунски номера върти.
  • 3
    3,
    3,14
    3 0
    14:11, 19 апр 2021
    Боко ви гледа сеира и нарочно ви казва,че не иска нови избори!Правете правителство,изгонете калинките му,обезличете го и тогава правете избори!
  • 4
    45
    456
    2 -3
    14:19, 19 апр 2021
    Как можа тоя прост народ да гласува за тия палячовци. Не мога да повярвам, че някой въобще ги взима насериозно. Направо стигнахме дъното.
Последни новини