20 °C

Ваксинационните кабинети за имунизиране срещу Ковид работят по график на празниците

„Зелен коридор“ за ваксинация в региона на Хасково има обявен от днес.

На всички, на които им предстои  поставяне на втора доза от ваксините ще бъдат имунизирани в кабинетите, където е поставена първата доза.

Кабинетите в областта обаче ще работят по график по време на празниците, обявиха от РЗИ.

Заявилите желание за имунизация с РНК ваксина през електронната платформа могат да се обръщат в посоченото работно време в съответните имунизационни кабинети.

В МЦ „Медикъл“ –Димитровград,  записаните през електронната платформа или тези за които предстои да им бъде извършено поставяне на втора доза ваксина във времето от 30-ти април до 4-ти май, ще бъдат имунизирани на 5-ти май, а тези, които са в график на 6-ти май, ще бъдат имунизирани на 7-ми май от 8 до 17 часа.

На 5-ти и на 7-ми в същото работно време ще действа „зелен коридор“ в Центъра в Димитровград за лица, желаещи имунизация  с РНК ваксината на Пфайзер. Предварително записване не е нужно.

Временният имунизационен пункт в МЦ „Свиленград“ ще работи на 5-ти и 7-ми май от 13 до 16 часа.

В тези дни ще се имунизират лицата, подлежащи както на втора доза ваксина, така и тези, които решат да ползват възможността през „зеления коридор“.

В МБАЛ-Хасково имунизациите с втора игла, както и ваксинацията на записаните през електронната платформа, ще са на: 30-ти април, 1-ви, 4-ти, 5-и, 7-и, 8-и и 9-и май от 9 до 13 часа.

На 1-ви и 8-и май, във времето от 9 до 15 часа, се обявява „зелен коридор“.

В МБАЛ „Хигия“ в Хасково ще се имунизира срещу Ковид на 4-ти, 5-и, 7-и и 8-и май от 9 до 12 часа.

В тези дни ще се имунизират лицата само, които са за втора доза ваксина, както и записаните през електронната платформа за РНК ваксината на Пфайзер.

Пунктът в СБПЛР в Любимец  ще работи на 30-и април и 1-ви май от 9 до 13 ч.

В тези дни ще се имунизират лицата подлежащи на втора доза ваксина.

Тези, които имат втора игла за 4-ти и 6-и май ще бъдат имунизирани на 7-ми между 9 и 13 часа.

На 5-и и 7-и май в същото работно време е обявен „зелен коридор“,  без предварително записване.

В имунизационния пункт на РЗИ в Хасково ще се работи  за поставянето на втора доза на: 30-и април, на 1-ви, 3-ти, 4-ти, 5-и, 7-и, 8-и и 9-и май от 9 до 15 часа.

На 5-и май от 9 до 15 е обявен „зелен коридор“ за лица, желаещи имунизация с РНК ваксината на Пфайзер.

В кабинета на РЗИ в Харманли втора доза ще се поставя  на: 30-и април и на: 3-ти, 5-и, 4-ти, 6-и, и 7-и май от 9.30 до 15 часа.

На 6-и и 7-и май от 9.30 до 15 ч. се обявява „зелен коридор“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ми
  Мистър Сенко от Балкана
  3 -12
  13:28, 30 апр 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  Мистър Сенко, ела при мен, аз съм компетентен орган, ще те спася
 • 3
  Дп
  Дпс Хасково
  8 -9
  14:26, 30 апр 2021
  На следващите избори ще имаме двойно повече депутати. Да е жив и здрав Слави Трифонов. Много балъци има. За тва и рибари има.
 • 4
  Бс
  БСП Хасково
  8 -3
  20:22, 30 апр 2021
  Във всеки кабинет и по един поп да има за упокойния на миряните!
  • Да
   да
   7 -3
   21:37, 30 апр 2021
   Е той попа ще влезе в действие няколко месеца по късно
 • 5
  Не
  Непукиста
  1 -1
  07:47, 1 май 2021
  Бсп колкото хора избихте вие в лагерите, още няма такъв вирус да ви засенчи.
  А дупесе-то за вас и в турция не искат да гласуват.
  А гробските тролове вият на умряло!-за коет могат да сърдят само на ологофреннна от Банкя.
 • 6
  Чо
  Чочо
  0 0
  22:00, 1 май 2021
  БРАВО НА д-р Христов от УНГ отделение - намерил си е ново призвание ВАКСИНАТОР.Като няма УНГ отделение и това е призвание!!
 • 7
  Чо
  Чочо
  0 0
  22:03, 1 май 2021
  БРАВО НА д-р Христов от УНГ отделение- намерил си е ново призвание ВАКСИНАТОР.КАТО няма УНГ отделение и това е нещо!!Ха ха голям смях!

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини