3 дни Младежки театрални празници предстоят в Димитровград

От 8 до 10 юни ще се проведат Младежките театрални празници в Димитровград за четвърти път, това съобщава във социалните мрежи младият актьор Тодор Славов.

Съобщението публикувано от Тодор Славов:
Скъпи приятели, дори с малко закъснение след международния ден на театъра 27 март, когато обикновено са концентрирани нашите театрални празници- те вече са факт! От 8 до 10 юни включително, младите хора и публиката, която обича театъра в Димитровград, ще имат възможността да се насладят на тридневната програма, която сме приготвили специално за четвъртото издание на празниците. Ще ни гостуват Театър "Арлекин" от Хасково с пиесата "Свекърва" от А. Страшимиров, а новата театрална школа в града "Мелпомена" ще ни представи един специален театрален прочит по народното творчество със заглавието "РЕПЕТИЦИЯТА- Сливи за смет"! На третия ден, когато винаги каним специалните си гости, ще се обърнем силно към младежта в града, като сме предвидили да ни посети младият и талантлив актьор Стефан Попов- Чефо, който ще проведе актьорски клас за всички желаещи да се докоснат до процеса на работата на актьорите и за неговите почитатели, като класът ще се проведе с ограничен брой места и с предварително записване на телефон 0884 03 75 51. Веднага след него в третия ден ще се срещнем с нашумелия и атрактивен влогър Мартин Светославов- Мъци, с който ще проведем една забавна и пълна с изненади фен-среща, както и ще представи новата си книга "Чифт", с която ще можете да се сдобиете и на събитието с автограф от него!
⚜Всички събития ще се проведат в лятната читалня на Градска библиотека "Пеньо Пенев" (освен актьорския клас, който ще бъде в една от залите на ОП "Детски и младежки център", която ще посочим на записалите се по телефона) с ВХОД СВОБОДЕН!!! Очакваме Ви!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини