Коалиция „БСП за България“ в Хасково: Ние сме единствената алтернатива на бруталното управление през последните години

    Коалиция „БСП за България“ е единствената алтернатива на управленческия модел на поведение на страната през последните години. Това заяви водачът на кандидат-депутатската листа на формацията в Хасково Владимир Маринов.

    „Днес България отново е изправена пред избор. В този широк ляв формат, в който успяхме да се обединим, ние сме единствената алтернатива на това брутално и нагло управление на страната, на което сме свидетел през последните години. Трябва да бъде сложен край и да спрем да търсим спасители, а да заложим на разума и на хората, които биха могли да дадат опита си, познанията си и енергията си за добруването на родината.“, посочи при представянето на листата в Хасково водачът й. Като стана ясно, че под „спасител“ има предвид Слави Трифонов.

    Като заместник-председател на коалиционния на социалистите партньор за предстоящите избори - АБВ, той застана на чело на предизборната листа в 29 Изборен района, след решение на НС на БСП. В предизборната надпревара 40-годишният Маринов влиза, ставайки от стола на заместник-кмет на пловдивската община Родопи.

    В отговор на въпрос дали се чувства „парашутист“ в хасковската листа, при все, че местните социалисти настояваха пред ръководството на БСП този път начело да е познато лице от региона, Владимир Маринов посочи: „Аз с парашут не съм скачал!“. И увери, че има няма напрежение, в момента има подкрепата на всички структури на БСП в региона, с които са в единомислие.

    Макар че не е местен, той даде категорична заявка за сериозна работа в полза на региона на Хасково и посочи, че се чувства достатъчно подготвен. Определи себе си и останалите в кандидат-депутатската листа, като „един отбор“, описвайки амбициите им в Хасково със сравнение от футбола, подхвърляйки репликата към ГЕРБ и Борисов: „ЦСК никога не влиза в първенството, за да играе за второ място. БСП влиза в тази битка, за да я спечели“.

    Маринов посочи, че ма ясна визия какво представлява и защо е в Хасково, така че няма никакви притеснение относно участието си в предизборната битка именно тук. Той ще заложи на динамична кампания, която ще е близко до хората. „Ако някои от местните има за какво да се крият, защото знаят какво са сътворили във времето назад, аз такива притеснения нямам. Освен това зад мен има чисто минало и надявам се бъдеще, което да гарантира на региона решаване на бъдещите му проблеми“, посочи Владимир Маринов. Той вече е започнал обиколките си в Хасковска област и е набелязал редица проблеми, които вижда тук.

    Втората позиция в листата на Коалиция „БСП за България“ в Хасково е юристката от Хасково Смиляна Нитова-член на НИС на БСП, депутат от Хасково в 42 и 44 Народно събрание.

    Трети е свиленградчанинът Георги Илиев. Той е роден в Хасково, но през последните 30 години живее и развива частен бизнес в Свиленград. В политиката активно е от 1998 година. Основните теми, по които той ще работи в предизборната си кампания са за развитието на малкия и средния бизнес, и на културата и читалищната дейност.

    Диляна Комитова- председател на съветническата група на „Коалиция за България“ в Харманли, която е на четвърта позиция в листата, ще работи по проблемите в сферата на жените и децата, и защита на уязвимите групи.

    Председателят на БСП в Димитровград Пламен Панев е на пета позиция в кандидат-депутатската листа. Той е общински съветник. Преизчисляването на пенсиите на възрастните хора, но и работа за подобряване условията за живота на младото поколение, част от които е отпадането на прага на детските добавки за семействата, са важните теми в неговото полезрение.

    Шестото място е за гражданската квота. На него е поставен олимпийският медалист по борба и почетен гражданин на Хасково Димо Костов. Възраждането на спорта и Спортното училище в Хасково, е неговата кауза.

    Седми в листата е Божидар Драганов от Хасково.

    На осма позиция е хасковлията -адвокат Иван Педев, който е от коалиционните партньор на БСП-„Движение за социален хуманизъм“. Позитивни промени в правната сфера, които, по думите му, са много наложителни, и с готовност да даде своята експертиза за тях, е неговата посока на работа, заради която е в политиката.

    Поставеният на девета позиция Иван Ганев от Димитровград е общински председател на Българският антифашистки съюз и член на Общинския съвет на БСП. Инженер-химикът посочи, че влиза в предизборната кампания с идеята за стопиране на процесите в страната, заради които младите хора напускат България.

    Председателят на БСП структурата в Любимец и общински съветник Владимир Бамбалов е десети в листата. Адвокатът смята, че левите сили набират позитивна енергия, която трябва да бъде реализирана в управлението и това е неговият мотив да участва в предизборната кампания.

    Преподавателят по математика Михаил Димитров, също от Любимец, и  единадесети.

    На дванадесета позиция е Атанас Атанасов от Тополовград. В момента се занимава с биологично земеделие. Включва се в листата с идеята да подкрепи ентусиазма на младите от позицията на натрупания опит в годините.

    Според жребият днес, „БСП за България“ ще се яви на парламентарния вот на 11 юли с бюлетина под номер 4, с който номер участва и на гласуването за парламент през април, а този факт Владимир Маринов определи като „съдба“.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (36)

    • 1
      Па
      Патриота .
      48 -3
      15:46, 9 юни 2021
      Срам за БСП и срам за Хасково .Не гласувайте за пришълеца !
      • ОБИЧАМ Ах-мед ,
        обичам А-л-л@х
        и Бат Боц-ко ,
        техния соло т@ш-а-к
      • Не
        Не на пришелеца
        40 -2
        16:35, 9 юни 2021
        Този момък не го познава хасковската общественост и няма как да бъде подкрепена БСП, с този нелицеприятен странник.Педев, излагация сте за цяло Хасково!
      • Ко
        Коцето
        36 -2
        17:59, 9 юни 2021
        С тази кандидат депутатска листа в Хасково БСП дава сериозна и недвусмислена заявка за НЕспечелване на изборите.
      • То
        Тодоров
        6 -2
        08:30, 10 юни 2021
        Браво Патриоте! Много социалисти НЯМА да гласуваме за БСП докато в листата не са издигат
        млади и достойни .Водач само от Хасково или региона.
    • 2
      Бк
      бкп
      44 0
      15:49, 9 юни 2021
      тези със свещ ли са ги търсили ?! Каква алтернатива може да са с тези идиотски физиономии
    • 3
      Ба
      бат Танас
      36 -1
      15:51, 9 юни 2021
      Не бил парашутист, още малко и ще му повярваме ! Направо е като дялан камък където го сложат и трева не никне! Нищо не казва какво ще направи за избирателите от района, ако се излъжат и гласуват за този човекоподобен бизнесмен и отгоре на това и водач в листата!
      Още от сега другарите са на нож срещу всички останали партии и това ли ще е единението и борбата с кризата и корупцията в бъдещия парламент! Втория и третия се мъчат да кажат и обещаят нещо, но са на неизбираемо място а са пълен фарс на социалисти!
      Абе къде е другарката Нинова да ги представи подобаващо а не на улицата като изпъдени или другарчето и Румен Петков, да дойди тука и да налази и полее хасковските фонтани след втората бира.
      • Ще
        Ще
        19 -5
        18:44, 9 юни 2021
        Ще направи колкото Елена Йончева. Скандали.
      • ПРАВИ са БСП - Камен да гради Хасковската Партийна Организация
        ......
        Да стане "видим" - Хората да го виждат , да не се крият от Градската Организация
        .......
        И следващия Парламент ще има и само Хасковски депутати
        .......
        НО , кой Хасковски Ориенталец ще си развали ориенталския рахат и ще изпусне келепира , за да се бори за Хасково ?
    • 4
      Ма
      Мая
      14 -3
      15:52, 9 юни 2021
      Вие сте идиоти
    • 5
      Бс
      БСП
      17 0
      16:35, 9 юни 2021
      Умря още при управлението на оня с амбриажното име
    • 6
      Та
      Такава
      21 -1
      16:36, 9 юни 2021
      гнус беше тоя амбриаж че хората като чуят БСП иим се повръща. И остана неосъден въпреки кълненето на тулупа.
    • 7
      Ко
      кондор
      37 -5
      17:06, 9 юни 2021
      Ало,червените!...Ако мислите,че съм с къса памет и съм забравил, как вие - алтернативата, фалирахте банките и взехте спестяванията на хората, как клрадохте при тройната коалиция и при Орешарски... Вашта м...алтернативна!
      Има ли още дърти олигофрени, които да гласуват за вас?
      • Че
        Червена мафия
        6 -3
        09:28, 10 юни 2021
        Червената мафия пак иска да взима властта и да почва да краде наред.
    • 8
      Зв
      Звезда
      22 0
      17:16, 9 юни 2021
      Кой го насади този грозен тулуп? Тези какви социалисти могат да бъдат кукла на конци . Е няма и няма да се оправим с такива горко ни.
    • 9
      Jo
      John
      14 0
      17:31, 9 юни 2021
      брутални лъжи, ай геч!
    • 10
      Па
      Панаетюф Теню ут Гереня
      12 0
      18:02, 9 юни 2021
      Абе Владко, абе Маринов, за чу.вия х¥й си дошъл в Аскуу. Бял вят.ер на петнист мустанг та вей.
    • 11
      Ма
      мастикаджия
      10 -1
      18:10, 9 юни 2021
      Да питат Румен Петков ,какво знае за убийството на сестри Белнейски???
      Твърдо съм против ГЕРБ.Но БСП не бива да правят такива неща.
    • 12
      Ив
      ИВАН СТАМЧЕВ
      22 -1
      18:30, 9 юни 2021
      Смиляна нитова пума от село давитково, братовчедка на пумата емилия масларова
      • Из
        Избирател
        19 -1
        19:00, 9 юни 2021
        Хахаха екип с Нитова Смилянчето, стига бе. Тя в Хасково не стъпва ако не е баща и тук. Има много ангажименти да води внуците си на детска градина и училище. Тая да се сеща за избирателите си въх
      • Па
        Паржу
        11 0
        23:47, 9 юни 2021
        Колко дела има спечелени тази адвокатка?
        Ако и като депутат е такава....кадърна
    • 13
      Бъ
      българин
      21 -2
      20:02, 9 юни 2021
      Никоя партия фалирала 2 пъти банки нямаше да съществува в цяла европа
      само в бг
    • 14
      Де
      девиза на БСП
      10 -2
      20:59, 9 юни 2021
      Баламите никога не свършват. Прие 90% дебили - избиратели все ще се съберат гласове да се намърда поне един от нас в парламента. Пък там сладко да папка.
    • 15
      Ха
      хасковските кауни
      15 0
      21:03, 9 юни 2021
      Хасково никога няма да излъчи водач на листа. С подобни смешници без достойнство никога няма да ви се отвори парашута. Винаги водач ще е парашутист , а вие като тъпи овце , / по-зле дори от електората на ДПС/ ще гласувате като зомбирани избиратели. Ако имахте поне капка достойнство щяхте да напуснете листата и да бойкотирате изборите. Ама лайната си остават ***** дори и завити в целофан.
    • 16
      Чи
      Читател
      15 -2
      21:52, 9 юни 2021
      Луди ли сте бе!
      Никаква алтернатива не може да сте!
      Мазни самозванци!
      Срамота! То да ти писне от оратори! Живи тъпанари! По физиономиите ви личи даже!
    • 17
      Но
      Новинарник
      14 -1
      22:14, 9 юни 2021
      Истината вече е наяве и истината лъсна!!! Новината е от две новинарски телевизии.
      Не назования действащ в момента наш политик от последните санкциите на САЩ по закона Магнитцки е ... Мая Манолова!
      Всичко и ли почти всички нейни прегрешения са от изборите за кмет на София и задкулисното и финансиране от Бошков Черепа! Тази вечер обявиха новината.
      Внимавайте за кого ще гласувате за да не ни управляват отново старите мутри, муцуни и муцки!
    • 18
      Тр
      Трак
      4 -2
      22:49, 9 юни 2021
      Сами се самоизяждате
    • 19
      Па
      Панаетюф Теню ут Гереня
      8 -1
      23:53, 9 юни 2021
      Наредили са кат ламбе.ни шишета. Ма да мога да докопа ад.ин кълашник, чи дай, ик.ай...
    • 20
      Jh
      JHB
      9 -3
      00:04, 10 юни 2021
      бсп си знаят работата- пъпешите хасковски пак ще им се вържат...кой да ти помни виденова зима и обрани банки...
    • 21
      Ка
      Каква
      7 0
      01:00, 10 юни 2021
      е тая червена мутра?
      • Та
        Такава
        1 -3
        12:25, 10 юни 2021
        Като тебе , мутра Герб !!
    • 22
      Хр
      Христо
      9 -2
      07:08, 10 юни 2021
      вие сте просто дебили....червени дебили
    • 23
      Ив
      Иванова
      5 0
      08:46, 10 юни 2021
      "Не e луд който яде зелника, а този който му я дава!'
    • 24
      Ко
      Коментар
      3 0
      19:28, 10 юни 2021
      Смиляна Нитова е една толкова нагла жена , че чак не се сещам за такъв тип хора които познавам. Слаб адвокат, кариеристка, натегачка, политик-кръгла нула! Не гласувайте за нея, ще изгубите хора! Тя е там между другото!
    • 25
      Фе
      фен
      0 0
      09:51, 13 юни 2021
      Сори,но ще пропусна.Четейки,коментарите,всичко ми се изясни.

    Още новини

    Последни новини