Коалиция “БСП за България“ стартира подписка за референдум срещу прокарване „идеологията на третия пол“ в училищата

Изображение 1 от 3

    Подписка за провеждане на референдум срещу т.н. „идеология на третия пол“ в училищата стартира в Свиленград при откриване на на предизборния си офис на Коалиция “БСП за България“. Той се намира на бул.“България“ № 60.

    Въпросът на бланката, на която се събират подписите е:„Подкрепяте ли въвеждане на забрана за обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, различен от мъжки и женски, сред деца и ученици в образователната система на България?”.

    Зад идеята за провеждане на референдум стои БСП, а в основата й е противопоставянето от страна на партията и членовете на партията срещу  въвеждане на Истанбулската конвенция още от зародиша на намеренията за това.

    В подписката вече се включиха кандидатите за народни представители от 29 МИР Хасково: Смиляна Нитова, Георги Бекяров и граждани и симпатизанти.

    „Разчитаме на широка обществена и гражданска подкрепа по една от най-чувствителните теми в обществото ни-нашите деца. Голям брой общественици вече заявиха желание да се включат в тази важна инициатива“, призовават от Коалицията, която на предстоящите избори за Народно събрание ще се яви под Всеки, който желае да помогне със събиране на подписи за референдума, може да се свърже с нас на място в централата на БСП, на телефон +359 37 971 009, чрез социалните мрежи – страница във Facebook,

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини