Христо Иванов: Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление, което може да трансформира България

В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов заяви, че на "Демократична България" ѝ липса критичната доза информация, на базата на която да вземат решение за подкрепа на бъдещ кабинет.

"Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която в последния момент беше така появена за премиер-министър е убедителна. Начинът, по който стана това появяване мен много ме притеснява, защото става дума за един процес, в който няма никаква предсказуемост.

"Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление, което може да трансформира България", заяви Христо Иванов.

Източник: БНТ

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На 6 август 2014 г. президентът Росен Плевнелиев назначава Христо Иванов за служебен заместник министър-председател по правосъдие, вътрешен ред и сигурност и служебен министър на правосъдието в кабинета на премиера Георги Близнашки. След края на мандата на служебния кабинет, на 8 ноември 2014 г. Иванов е избран от Народното събрание за министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов – пост, който заема до 9 декември 2015 г., когато подава оставка, заради бламиране на съдебната реформа от страна на ГЕРБ.
    2014 като Вицепремиер се налага да влезне в обяснителен режим че не си плащал ядвокатските вноски и бил лишен от адвокатски права.
Последни новини