Делян Добрев води листата на ГЕРБ-СДС в Хасково, преобладават младежи в коалицията

    Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира пълна листа с кандидати в Хасково за парламентарните избори на 14 ноември. Водач отново е областният координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. Той беше водач и на изборите през април и юли тази година.

    „Новото е, че имаме повече млади хора в листата. 9 от 16 членове на листата са от Младежкия ГЕРБ, тоест имаме подновяване в задния край на листата. По отношение на резултатите, мисля, че може да постигнем повече. Нашата цел, която си поставяме е три мандата“, заяви Делян Добрев минути след подаване на документите в РИК.

    „Резултатите са важни, но те не са първостепенни в този момент. Намираме се в изключително тревожна ситуация. Цената на електроенергията, на газа, на петрола и на всички енергийни ресурси е със стотици проценти по-висока. Металите, строителните материали също поскъпнаха стотици пъти. И всичко това ще рефлектира върху хранителните продукти и върху всички останали стоки. Намираме се в тревожна ситуация, заради която тази зима хората ще обеднеят. А това не се е случвало през последните 20 години, но за съжаление, само за последните 6 месеца българите обедняха. Ние от ГЕРБ сме се доказали и знаем как да управляваме кризи. През 2009 и 2010 година изведохме държавата от световната икономическа криза“, обясни Делян Добрев.

    „Кризата, която ни предстои заради тази висока инфлация сега, няма да е по-лека. Аз се надявам хората да се доверят на ГЕРБ, защото ние знаем как да изведем страната от кризата, в която ни вкара Служебното правителство“, подчерта водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

    Ето пълният списък на листата на ГЕРБ-СДС:

    1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково

    Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45 и 46 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

    2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец

    Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45 и 46 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

    3. Стефан Димитров Димитров – СДС Димитровград

    Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на „Неохим“ АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 г. Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 г. Регионален председател на КРИБ за област Хасково. Владее английски език. Семеен, баща на три деца.

    4. Деян Красимиров Иванов - ГЕРБ Димитровград

    Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ "Тодор Каблешков." Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници. Председател на СД на БНЕБ- ЕАД в периода 2017-2018г.

    5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли

    Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

    6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград

    Божидар Петков е от Димитровград. Завършил „Икономика и управление“ от Икономически университет – Варна, бакалавърска и магистър степен. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

    7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково

    Евгения Ангелова е от Хасково, депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в САЩ и магистър по бизнес администрация от Великобритания. Владее английски, семейна с едно дете.

    8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково

    Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

    9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково

    Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

    10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково

    Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталният маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

    11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково

    Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

    12. Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград

    Живко Спасов е от Ивайловград, член МГЕРБ, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 240 хиляди последователи в социалните мрежи и над 10 млн. харесвания на публикации.

    13. Десислава Петрова Кирякова - МГЕРБ Любимец

    Десислава Кирякова е от Любимец, член на МГЕРБ Любимец, бакалавър „Стопанско управление“, магистър „Мениджмънт на националната сигурност и антитероризъм“ от ПУ “Св. Паисий Хилендарски“.

    14. Николай Стефанов Николов - МГЕРБ Харманли

    Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с едно дете.

    15. Анелия Георгиева Георгиева - МГЕРБ Свиленград

    Анелия Георгиева е от Свиленград. Бакалавър „Социална педагогика“ от БУ „Проф. д-р Асен Златаров“, магистър по „Приложна психология“ в ПУ „Св. Паисий Хилендарски“ и „Агроекология и растителна защита“ в Тракийски университет – Стара Загора. Два пъти избирана за общински съветник от листата на ГЕРБ, заместник-кмет на община Свиленград. Семейна, с едно дете.

    16. Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград

    Евелина Димитрова е от Симеоновград. Бакалавър „Връзки с обществеността“ от Бургаския свободен университет. Организационен секретар на МГЕРБ Симеоновград. Владее немски език. Семейна, с едно дете.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (103)

    • 1
      Ри
      Рико
      51 -8
      13:53, 11 окт 2021
      Само Кибритя е с акъла си от всичките тия
      • Вместо в пандиза , влизаме в парламента !
      • Ва
        Василев
        95 -14
        14:33, 11 окт 2021
        Докато издига Д Добрев Хасково няма да гласуват за ГЕРБ.
      • Ва
        Василев
        77 -12
        14:35, 11 окт 2021
        Докато издигат Д.Добрев Хасково няма да гласува за ГЕРБ.
      • Ср
        Срам за град Хасоково
        115 -9
        15:07, 11 окт 2021
        Едни и същи корумпирани и провалили се лица участват в листите на ГЕРБ. Срам за града ни са първите трима, да не говорим, че №3, не е от Хасково и припознава всяка политическа партия като своя, само и само да е във властта.Ако са малко по-умни, ще вникнат в думите ми и няма повече да се появят никъде в политиката.Делянчо да осветли въпроса с трите милиона лева, за нови кладенци на ВиК-Хасково.Парите ги няма и кладенци няма.Защо така се случи бе Делянчо?
      • Чи
        Чико
        10 0
        17:06, 11 окт 2021
        Кой е кибрита?
      • Ю бре ! Що го нема Румен Стоянов Пумаъта , без него Хасковските пуми са ощетени.
      • Та
        Тасманлиот от славянууу
        28 -1
        19:18, 11 окт 2021
        Семка пари зъ даваш ли
      • Пъ
        ПЪСКЪТА
        31 -2
        19:39, 11 окт 2021
        Плешиво , дребно , страхливо, плаши П У Т А К и много много крадливо . Що е то ?
      • По
        Порчо
        31 -2
        21:32, 11 окт 2021
        Какъв кибрит, каква запалка? Това е група некадърници, гладни за власт, а чрез нея за много пари. И тук там по някой наивник, като Малачето.
      • 12
        123
        29 0
        21:58, 11 окт 2021
        С този нагъл и тъп поглед Семката ще прогони и малкото привърженици на ГРОБ. Само заради него ще загубят 80 процента от гласовете си.С какъв акъл пак го изтипосаха в листата мазния боклук.
      • Em
        Emil
        12 -1
        08:08, 12 окт 2021
        Освен за трепане и еб@не за нищо друго не стават.
      • Ба
        ба' Иван Месаря
        10 0
        11:55, 12 окт 2021
        Ветеринарката бих я опънал, но само отзад, искам после да издриска диарията си върху плота.
    • 2
      Ст
      Стара хасковлийка
      103 -11
      13:53, 11 окт 2021
      Ей, нямат кандисване,едни и същи, омръзна ни да ги гледаме и слушаме колко са кадърни!
      • Пе
        Пешо
        42 -4
        19:26, 11 окт 2021
        Добрев и семката са за водачи на списана за затвора не за депутати.Боклуци
      • На
        НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС НА РБ
        17 -1
        03:52, 12 окт 2021
        Няма давност за престъпления извършени когато лицето е участник в организирана престъпна група
        ....
    • 3
      Ха
      Хах
      45 -8
      13:54, 11 окт 2021
      Изплаших се ,че Кибрита го няма …
    • 4
      Ня
      Някой
      74 -7
      14:10, 11 окт 2021
      "Пъската" много лошо гледа! Сигурно се чуди от къде да събере парички за преференции...
    • 5
      Ма
      Мафия
      79 -9
      14:12, 11 окт 2021
      Дружно под ръчичка и към затвора!
    • 6
      Ти
      ТИТ
      79 -6
      14:24, 11 окт 2021
      Били се "подновили в задния край"?!?! Че и предните два пъти на неизбираеми места за цвят бяха сложили "млади хора от МГЕРБ" и какво? Проблема на предните избори бил, че имало репресии към по възрастните симпатизанти на партията, защото фейсбук им блокирал споделянето, а не че удариха "Златния гьол" и не можаха да вложат насъбраните милиони в купуване на гласове!?! Хора до кога ще вярвате на измишльотините на Добрев и компания? Групичката разполага с много пари и все още с икономическа власт, но вече губят позициите си във властта и тиранията от тяхна страна трябва да спре.
    • 7
      Въ
      въпрос
      91 -9
      14:26, 11 окт 2021
      Евгения ангелова кога ще е откриването на църквата в орфей. Нали дарихме милиони ,къде са парите.
      • S.
        S.N
        9 0
        09:11, 12 окт 2021
        А така, тази църква ми е на сърце, кога ще я оправят ?
      • Ха
        Хасково
        8 -1
        11:11, 12 окт 2021
        Е, недейте така сега!
        Жениту има много други ангажименти- да обдухва Вожда, да изкара парички, за да ги върне на баща си.
        Вие пак за тази църква- ами, на следващият мандат , ще я започнат!
        :-) :-) :-)
        Баси наглата ТХП!!!
    • 8
      Мл
      Младежи бе
      67 -7
      14:27, 11 окт 2021
      Традиционните участници, от които нищо свястно не сме видяли и не очаквам да видим.
    • 9
      Гг
      Ггф
      93 -7
      14:36, 11 окт 2021
      Шайка некадърници! Съсипаха целия град и област! Не ги е срам! Толкова разкрития за тях кражби и корупция и пак се изтипосали да ги избират!!!
      • Ис
        Истината
        43 -3
        17:49, 11 окт 2021
        Всички тея са бити карти и ще останат в историята само с негативни неща. Тоя път няма да им помогнат нито пачки, нито тролове, нито платените социолози и журналисти. Поддръжниците на Бойко един след друг напускат кораба, първо беше Меркел, после Курц, от вчера и Бабиш, така че лавината е почнала и само се засилва, връщане назад няма.
    • 10
      Ле
      Ленко
      86 -8
      14:40, 11 окт 2021
      Мамин Стефчо пак се набута, колко ли пари хвърли до сега "маминия" за да се почувства по-велик и да може да вгорчава живота на повече от 200 -300 души в Неохим-а. Сега да видим кой ще развърже повече кисийката и кой ще лапне кокалчето. Трудно ще вземат 3 места, към които се стремят, хората вече не ги е страх от тях, а и глупелите, опс симпатизантите вече са по-малко. Има една българска мъдрост - по добре да ти дойде късно, отколкото изобщо да не ти дойде - ума де!
      Сега пак 1 месец ще слушаме, колко е некадърен Радев, как той управлява държавата и как я е сринал. Ще слушаме, как жълтото пушече от Химкомбината било зелена енергия и въглеродно неутрално, а мерките на Добрев за по-добро управление на България, са за построяването на велоалея между Хасково и Минерали бани и това ще реши всички проблеми на хората, които те създадоха. тази велоалея ще понижи цената на тока, ще построй АЕЦ Белене, ще вдигне пенсиите, ще убие Ковида, ще премахне урана от водата в Хасково, ще понижи инфлацията, ще посади повече дървета, ще ни закара на море и прочие.
    • 11
      Си
      симпатизант
      20 -73
      14:41, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • На
        На сурненето, работа вика
        37 -6
        17:49, 11 окт 2021
        Ако и другите вземат да "работят" като ГЕРБ, от Хасково ще остане гола поляна.
    • 12
      Пи
      питане
      67 -8
      14:42, 11 окт 2021
      Г-н Добрев, кажете ни каква Ви е връзката с вдигането на цента на хляба в цялата област?
      • От
        отговор
        17 -48
        16:50, 11 окт 2021
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 13
      Ив
      Иван
      75 -8
      14:48, 11 окт 2021
      На Делянчо майка му, пак ли ще взима наем от държавата за това че синът и живее в неиния апартамент в София?????????????????????????
      • Пи
        Питайте Шефа
        68 -8
        15:12, 11 окт 2021
        Питайте шефа му Тенчо Лилянов.Той е човека
    • 14
      Мл
      Младеж от герП
      70 -12
      14:56, 11 окт 2021
      Актуализирайте си часовниците. Вече не живеем под страх от герб. Какво само плашите хората, колко по-зле щяло да стане,ако видиш ли не ни изберете (нассс спасителите на България). И как вие сте единствените, които може да оправите кашата, в която всъщност вие ни забъркахте( за енергетиката говоря). А другите неща газ,петрол, желязо и строителни материали, не зависят нито от вас, нито от така оплюваното от герП служебно правителство, а са световна тенденция и проблем. Не се правете на толкова велики,каквито въобще не сте всъщност! На тези избори и ЕДИН мандат ще ви бъде много. А тези от предните редици в листата (старейшините), заслужавате не в парламента, а в затвора да отидете. И повечето хора тайно се надяват на именно това!
    • 15
      Ха
      Хасковлия
      68 -8
      14:59, 11 окт 2021
      Никакви думи не са нужни. Кахърните Ви физиономии казват всичко. Толкова сте се оляли за последните 10 години, че няма накъде повече. Дано хасковлии са го разбрали и не Ви подкрепят!!!
      • Ки
        Киро жарта
        38 -6
        18:06, 11 окт 2021
        Тея си отиват, то е ясно. Проблема е, че много техни протежета и калинки остават и много трудно ще бъдат изчегъртани.
    • 16
      Де
      Деляне
      41 -7
      15:03, 11 окт 2021
      Чакаме си обещанията!
      • Яз
        Язе
        6 -1
        11:15, 12 окт 2021
        Къде ми е вело-алеята до Баните бе , мошеник?
        Абе, не виждам доктора -плувец, де го Янакиев?
        Да не е почнал да копа дупката?
        ЛЕШници!!!
    • 17
      Ба
      Бай ганьо
      36 -6
      15:12, 11 окт 2021
      Вие съграждани ги плюете но ще видите като ги изберат как ще паднат цените на петрола на световния пазар,на електроенергията на световния пазар,на строителните материали на световния пазар ,абе ще цъфнем и вържем.Защо се смеете бе?
    • 18
      Ге
      Георги
      55 -13
      15:14, 11 окт 2021
      Само подкупи и само лицемерни лъжци виждам.Затрихте бизнеса в Хасково а и в България .Сега щяло да оправят посраното за 12 год. Е няма такава държава. Но ИМА ТАКЪВ НАРОД
      • Ив
        Иван
        13 -33
        15:26, 11 окт 2021
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ро
        росен
        1 -2
        12:38, 13 окт 2021
        Чий бизнес затриха? На Маймуната и на още няколко контрабандисти. Ти подкуп на кого от тях си давал та занаеш.
    • 19
      Др
      друг хасковлия
      63 -8
      15:15, 11 окт 2021
      Митко Полихронов - много ценен кадър завършил СПТУ-то на бившото ТМСС . Защо само на него пропускате да му обявите образованието ?
      • 12
        123
        18 0
        22:01, 11 окт 2021
        Защото е килийно и не е за казване.
    • 20
      Ра
      Работник
      33 -6
      15:35, 11 окт 2021
      Хайдути в действие
    • 21
      Ат
      Атанас от кв Република
      37 -8
      15:36, 11 окт 2021
      тоя Атанас Асенов от кв Република майка му шие булчински рокли в махалата вече 30 години и повече а брат му окрасява шосето на главната улица в република кадето стават сватбите слагат брилянти и цветни лампи на улицата и взимат по 3000 лева наем за сватба то шосето не е тяхна собственност но за това разбира се КАТ и Общината си мълчат. сватбенните рокли цената започва от 2000 лв и това наема на бученската рокля нее продажната цена след свадбата роклите се взимат обратно колко данък плаща господин предприемчът кой то две думи не може да свърже итересно дали данъчните имат филиал в хасково ?
      • ??
        ?????????????????
        34 -5
        16:06, 11 окт 2021
        Данъчните мълчат , защото са със тях ...............................
    • 22
      Пе
      Пепо
      48 -8
      15:37, 11 окт 2021
      Крадци и бандити = герб=мафия
    • 23
      Си
      Си
      40 -6
      15:44, 11 окт 2021
      Тоя мазньо с очилата кой го лансира? Много неприятно човече.Все едно те залива кофа олио,когато си около него.
    • 24
      Сл
      СлучаЕност
      38 -7
      15:49, 11 окт 2021
      Дали е просто съвпадение, но някой забеляза ли как ДъпЪСъ се регистрират и веднага след тях Герб. Направо сякаш са се хванали за ръчичка заедно да ходят. Те така ще си вървят и на изборите де ... заедно герп+дпс. Ама хората вече не са толкова балами че да не се усетят че играят в един отбор двете партии.
    • 25
      12
      123
      28 -6
      15:59, 11 окт 2021
      чрез такива хора партиите купуват изборните гласове по кварталите и после си затварят очите за нещата които тези хора вършат ами услуга за услуга нали ще им трябват и за другите избори
    • 26
      Со
      Софи
      43 -6
      16:01, 11 окт 2021
      Очудващо защо са ни толкова ветеринари!!! Стадо ли сме?!!!
      • Ча
        Чакала
        29 -1
        16:50, 11 окт 2021
        Ами щом сме натозихал, значи сме овчици
    • 27
      ??
      ???????????????????
      38 -7
      16:07, 11 окт 2021
      Убавци мамини,само за физиономия да им дадеш по 10 годинки.......
    • 28
      Ko
      Koko
      44 -5
      16:07, 11 окт 2021
      Тея обаче ни взимат за големи балъци. Хората не могат да ги гледат наредили се пак същите - мазни, нагли и оядени и за капак шефа на дрийм тийма вика преобладават младежите в листата. Верно се подиграват с нас, не мислите ли?
    • 29
      Кр
      Красимир Костов
      28 -4
      16:12, 11 окт 2021
      Водач Магнитски, Уно Пю ги гази Европа за крадени средства и няма мърдане този път.
    • 30
      То
      Тошко
      36 -3
      16:18, 11 окт 2021
      Време е да си починете малко след великото крадене!
    • 31
      Ба
      бай Ставри
      31 -3
      16:20, 11 окт 2021
      Я елате пиленца при батко да ми пейте сладко, сладко
    • 32
      Го
      Гоце
      9 -35
      16:21, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 33
      Ра
      Рашко
      25 -3
      16:28, 11 окт 2021
      Трябват нови муцуни бате
    • 34
      Sv
      Svetoslava Lazova
      23 -4
      16:50, 11 окт 2021
      Всички минахте от моята спалня,Благодаря ви герои
    • 35
      Ми
      Мимс Вьлканова егоист
      17 -3
      17:04, 11 окт 2021
      Пак са дрогирах,трябват ми пари
    • 36
      Да
      Дааа
      15 -3
      17:17, 11 окт 2021
      Бас и и тролове т е са изчерпани
    • 37
      Си
      Сиганче
      32 -5
      17:19, 11 окт 2021
      Делян хайдутин грабителя на Хасково
    • 38
      Ми
      Мима
      26 -4
      17:24, 11 окт 2021
      По колко давате този път
      • Еб
        Ебaчи ГЕРБ-Хасково
        11 -22
        19:35, 11 окт 2021
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 39
      Листата на крадците, тия крадат и със задниците и с путкитe си.
    • 40
      Св
      Свидетел
      32 -8
      18:01, 11 окт 2021
      Станчо Тъ. кмета плащаше по 20-30 лева на глас после го замести Динко Нере зов зам. .кмета по 50 лева . Така построиха дворците в които сега се ширят
    • 41
      Чи
      Чичо Митко
      14 -36
      18:07, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Чи
        чичо Кольо
        29 -3
        18:54, 11 окт 2021
        Само дето са от комунистически семейства с комунистически мурафети.
    • 42
      Ба
      Бай Асен
      18 -5
      18:35, 11 окт 2021
      Ще ви подмина като крайпътна табела с 200
    • 43
      Ге
      Герб
      23 -4
      19:02, 11 окт 2021
      Мръсен гаден боклук не се наяде и нагъл всички в затвора куче долно
    • 44
      Ад
      Адолф
      17 -6
      19:40, 11 окт 2021
      Показали били,че могат да управляват кризи.Той и един в Германия през 1933 год.е измъкнал народа си от голямата инфлация от 1929 год.но никой не го величае
    • 45
      Па
      Партия гърбавите
      23 -3
      19:41, 11 окт 2021
      Забавя но не забравя, след години всичко се връща я на деца внуци правнуци за всички злини.
      • Тр
        Тралала
        8 -3
        21:07, 11 окт 2021
        до 45 Партия на гърбавите - не се ли притесняваш, че и на твоите деца ще има да се връщат някои неща А?
    • 46
      Го
      ГОРД
      9 -31
      19:48, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 47
      Хи
      хихи
      21 -6
      20:19, 11 окт 2021
      Горд защои

      и ти лъжиш? Я кажи как така на 04,04 имахте 41 хиляди а на 11,07 само 20 хиляди? Ъега ще са 15 хиляди Депутатите от трима станаха двама сега ще е един. Купени гласове няма да имате , а и бизнеса му писна от изнудване и ще ви спре поне 5 хил гласчета
    • 48
      Км
      Кмете
      18 -2
      20:27, 11 окт 2021
      Защо не си приберете бездомните кучета !
    • 49
      Бо
      Божко
      25 -6
      20:29, 11 окт 2021
      Хасковлии направо ми е неудобно,че от почти 70 коментара само 3-4 са положителни за тези кандидати.Чудя се какво положително да кажа за тези хора но наистина нищо не ми идва на ум.Ааааа сетих се .Извинявам се но съм се излъгал,че мога да кажа нещо положително за тях
      • Мо
        Моят коментар е
        5 -12
        21:09, 11 окт 2021
        Поздобре продължавай да се чувстваш неудобно и не... Виж коментара
      • Бо
        Бояджиев
        0 0
        01:22, 15 окт 2021
        ти си платен трол за това е така
    • 50
      На
      Наблюдател
      6 -24
      21:14, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 51
      X
      X
      21 -2
      21:24, 11 окт 2021
      Пак ли? Едни и същи всеки сезон. Те могат ли друго да работят??
    • 52
      Хи
      Химена
      20 -1
      21:28, 11 окт 2021
      Чичо Полихронов - двете любовници пак гледа с малките очички отзад . Дали ще се намърда да кльопа пак ерма ? Те си оставиха квартирите в София , сега ще трябва нови да търсят.
      • Хи
        Хихи
        0 0
        01:20, 15 окт 2021
        Дали
    • 53
      Ге
      Георги
      28 -1
      21:31, 11 окт 2021
      В Любимец много скари ще бъдат размирисани! Много отлежало месо има за стимулиране!...Баси пародията!...... Много прости овце...честно....хах..
    • 54
      СД
      С две думи
      24 -2
      22:01, 11 окт 2021
      Няма ги кладенците , няма ги и парите а колко други работи няма и колко поразии са направени
      само те си знаят.
      Наглостта им няма край ,накажете ги на изборите !
      • То
        Тошко Бояджиев
        0 0
        01:17, 15 окт 2021
        Аз похарчих парите за кладенците с бай Добри. Не е Делян Добрев
      • То
        Тошко Бояджиев
        0 0
        01:19, 15 окт 2021
        Аз похарчих парите за кладенците с бай Добри. Не е делян добрев.
    • 55
      Би
      Бисеров
      6 -22
      22:29, 11 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 56
      До
      До моят коментар е
      9 -1
      22:54, 11 окт 2021
      Ти като имаш мисъл кажи нещо положително бе кокоши мозък тъп,ама толкова тъп,че чак си вдлъбнат
    • 57
      От
      Отново до моят коментар е
      4 -1
      23:00, 11 окт 2021
      И не си изтърквай зъбите и големият си език само да кажеш нещо безсмислено което си сглобява като изречение с изпотено от усилия лице на олигофрени в бяла стая с решетки и брава само от вън на вратата.изрод смотан и вдлъбнати.мекотело смотано
    • 58
      На
      Наблюдателен
      9 0
      23:05, 11 окт 2021
      Всички листи са като предните, на ИТН, Герб, БСП същия водач, ДПС,ДБ ще води същата дама… защо изобщо провеждаме избори?
      А, само в София, наш Емо Георгиев е 2-ри след Корнеля. Май това ще е единствената разлика с предния парламент.
    • 59
      До
      До моят коментар е
      6 0
      23:10, 11 окт 2021
      Ти бе плиткоумен тъпанар.Това,че можеш да сглобиш 3 изречения като използваш 15 букви от БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА които си запомнил след учене до 2 клас в някое селско училище не ти дава право да изказваш мнение което даже не е твое а ти е набито в кокошият ти мозък като си го повтарял поне 6000 пъти за да те накарат да го изказваш като папагал ама да не обиждам животното защото то знае поне повече изречения от теб.Дат ти и смокинята долен
    • 60
      !!
      !!!!@
      1 -5
      23:13, 11 окт 2021
      Не знаеш с кой си имаш работа бе засега анонимник... Виж коментара
    • 61
      Ше
      Шериф долара
      16 -2
      01:07, 12 окт 2021
      Пак тоя глупак води листата защо не се класира на пето място да ли ще види парламента тоя смешник но заради него ще дойда във българия да видим ще звемели гласове от квартал република и възраждане
    • 62
      Ан
      Анелия Николова
      2 -15
      02:57, 13 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ни
        Николай Анелиев
        4 -2
        14:01, 14 окт 2021
        Ако тоз сопол е най-добрия енергетик..защо сме в това положение. Имаше шанс да стартир АЕЦ Белене ?
        Семката всеки знае с какви изнудвания и плащания взе тези 13 к преференции
        А за кметът..... даже нз как му беше името. Умното???
        Като цяло - мн ти е грешно мнението Анче
    • 63
      Ру
      румен
      2 -12
      12:45, 13 окт 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ст
        Стига глупости
        4 0
        15:58, 14 окт 2021
        Като са "доказани", защо трябва да се контролират от парламента? И в какво по-точно са "доказани"?
    • 64
      Хр
      Христо
      2 -1
      00:39, 15 окт 2021
      Делян е достоен човек. Не го кепазете бе платени маскари
      • Ге
        ГЕРБ-Младежи
        0 0
        09:25, 15 окт 2021
        Педерyнгел Русев, как върви ваксинацията ?
    Последни новини