С 10 футболисти „Саяна Хасково“ обърна „Димитровград“

    Отборът на „Саяна Хасково“ спечели областния финал в турнира за Купата на аматьорската футболна лига. В оспорван и напрегнат мач днес играчите на Живко Желев се наложиха с 2:1 над „Димитровград 1947“.

    Хасковлии достигнаха до победата след обрат и с човек по-малко. Гостите откриха резултата в 15-ата минута с попадение на Григор Георгиев. Десетина минути по-късно домакините останах с човек по-малко след втори жълт картон на Тейнур Марем. Макар с 10 души, „червено-белите“ не се отказаха и натиснаха съперника си. В края на първото полувреме Свилен Щерев възстанови равенството.

    В началото на второто полувреме хасковлии направиха пълен обрат. Точен за 2:1 бе Илиан Марчев. До края на мача повече попадения не бяха отбелязани.

    В следващия етап от турнира „Саяна Хасково“ ще играе срещу първенеца от област Кърджали.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Хасково
      8 0
      17:55, 20 окт 2021
      Цял сезон и в редовната Купа на България,и в тази на аматьорската Лига играем само на регионален принцип,и в едната купа играхме с Димитровград и после с Крумовград,сега пак същата история и в тази аматьорска Купа.
      На кому са нужни по толкова срещи все с едни и същи противници,отделно,че и в редовното първенство си играем с тях,така за една година,4 мача с Димитровград и 4 с Крумовград...
    • 2
      Го
      голям праз
      2 -6
      20:04, 20 окт 2021
      На кой му пука за тия селски отбори!Някой въобще х... Виж коментара
    • 3
      Не
      НеИнформиран
      4 -1
      10:09, 21 окт 2021
      Залепете 10-20 плаката за мача в центъра, малко и ние футбол да погледаме
    Последни новини