Медали за младежи от клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център“

    На 23 и 24 октомври клубът по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център“ взе участие в Републикански турнир за радиоуправляеми моторни модели в град Пазарджик. Турнирът е бил организиран от Българска федерация по корабомоделен спорт, Модел  яхт  клуб – Пазарджик и община Пазарджик.

    В него участваха мъже и юноши  от лицензирани клубове от страната. От  клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център” участваха 4 юноши. Въпреки лошото време, студа и силния вятър димитровградските  юноши се представиха много добре. Четиримата състезатели  се наредиха в челната шестица в своите класове.
    В клас F4A- радиоуправляеми копия модели, Симеон Вълев се класира на второ място. На трето място в същия клас, след допълнителни стартове се класира и Теодор Тончев от Димитровград.
    В клас F3E – радиоуправляеми модели за фигурален курс, Симеон Вълев се класира на  трето място, на пето място в този клас остана Теодор Тончев, а на шесто място Калоян Господинов.
    Общо в този турнир бяха спечелени осем награди от четиримата юноши: едно второ място, две трети места , едно четвърто място, две пети и две шести места.
    И в този турнир юношите от клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център” защитиха своите титли, завоювани през последните пет години и доказаха за пореден път, че са едни от най-добрите юноши в страната.

                        
     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Др
      Дребен
      0 0
      10:24, 27 окт 2021
      Браво деца!!!! Вярвам, че от вас ще станат добри инженери.

    Още новини

    Последни новини