Джиджи Хадид наруши мълчанието

Супермоделът Джиджи Хадид проговори за първи път за посегателството, което бащата на нейната дъщеря Зейн Малик извърши срещу майка й Йоланда Хадид. Нейни представители предадоха думите й на E! Новини.

"Джиджи е фокусирана върху това да даде всичко от себе си на Хай. В момента тя иска уединение" подчертаха източници, близки до Хадид.

По-рано Йоланда Хадид каза, че 28-годишният Малик я е ударил, когато е дошла в дома му. След инцидента майката на супермодела се замислила да подаде сигнал в полицията срещу артиста. Певецът от своя страна отрича да е извършвал насилие над жената. "Надявам се, че Йоланда ще преразгледа фалшивите си обвинения и ще бъде отворена за решаване на семейни проблеми насаме", каза той пред TMZ.

По-късно източници, близки до знаменитостите, съобщиха, че Хадид и Малик са се разделили преди повече от месец. Те обаче не посочиха причината за раздялата.

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители в края на септември 2020 г. На рождения ден на дъщеря си Хай двойката публикува черно-бяла снимка на ръчичката на бебето в Instagram.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини