Джиджи Хадид към майка си: Детето ми има нужда от баща

Джиджи Хадид не смята да прекъсва връзката между Зейн Малик и дъщеря им Кай.

Моделката и изпълнителят се разделиха през октомври, след като бе съобщено, че Малик е посегнал на майката на Джиджи. Йоланда Хадид твърди, че Зейн я е обиждал и псувал докато тя е била в дома му, а по едно време дори я блъснал в гардероб, което ѝ нанесло „физически и емоционални щети“. В този момент Джиджи е била на Седмицата на модата в Париж и е разбрала за инцидента по телефона.

Оттогава Малик и Хадид прекъснаха връзката си, като изпълнителят получи четири обвинения в тормоз над Джиджи и майка ѝ. Той беше осъден на 90 дни пробация за всяко едно от провиненията си и трябва да се подложи на курс за управление на гнева. Също така му е забранено да се свързва с Йоланда. Бившият член на групата One Direction пледира невинен по всички обвинения.

„Йоланда е много ядосана на Зейн, но Джиджи заяви ясно, че дъщеря ѝ има нужда от баща. Тя ще направи всичко възможно, за да създаде нормална и цивилизована среда за отглеждане на детето й“, казва източник пред списание People.

Според съдебните документи, Малик е наговорил няколко обидни думи на Йоланда и ѝ е казал да стои далеч от дъщеря му. След това той беше обвинен, че е тормозил Джиджи по телефона, както и че е посегнал на охранител, който се е опитал да успокои ситуацията. „Йоланда дойде в дома им докато Джиджи беше извън града по работа и Зейн се грижеше за Кай. Това доведе до скандал“, казва приятел на Зейн пред People.

На 28 октомври детайлите около ситуацията станаха публично достояние, след като TMZ заявиха, че Малик е ударил Йоланда. В официално изявление до изданието, изпълнителят отрича тези твърдения и заяви, че се надява Хадид да преосмисли казаното и да се съгласи ситуацията да се оправи в семеен кръг.

Според източник, близък до Джиджи, напрежението между Йоланда и Зейн е било отдавна. „Йоланда, разбира се, е много грижовна към Джиджи. Тя иска най-доброто за дъщеря си и внучка си. Има някакви проблеми със Зейн. Той има труден характер и си мисли, че може да се грижи по-добре за Джиджи. Трудно е за Джиджи да живее по този начин“, казва източникът.

Друг близък до двойката твърди, че връзката между Зейн и Джиджи е била токсична и раздялата е била неизбежна. Той допълва, че след края на взаимоотношенията им, двамата постоянно са се карали за Кай. Тези твърдения обаче бяха отречени и източник заяви, че в момента двойката не се кара, а работи по най-добрия начин да балансират родителството.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини