В мач с три червени картона „Саяна Хасково“ взе областното дерби срещу Димитровград

    В мач от 14-ия кръг на Трета футболна Югоизточна лига Димитровград посрещна тима на „Саяна Хасково“ днес. Областното дерби се игра на стадион „Миньор“.

    Двубоят бе с голям заряд. Още от началото гостите стартираха по –добре мача и откриха резултата в 20-а минута. Точен за 0:1 бе Свилен Щерев. След гола домакините продължиха добрата си игра, но до почивката не успяха да реализират ново попадение.

    Второто полувреме започна още по интересно, малко след подновяване на играта вратарят на „Саяна“ Тодор Малинов получи директен червен картон след сблъсък с футболист на Димитровград.

    Въпреки че заиграха с човек по-малко, червено-белите продължиха да пресират домакините, като изпуснаха няколко добри ситуации да увеличат преднината си.

    В самия край на мача стана доста нажежено на терена- само за няколко минути бяха изгонени още двама футболисти, този път от тима на домакините. В крайна сметка повече голове не бяха отбелязани  и Хасково взе областното дерби. След този кръг „Саяна“ продължава да е лидер в групата.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Са
      Саяна - Горски извор
      6 -4
      18:05, 6 ное 2021
      Второто полувреме не бяхте на стадиона. Ники М. се прибра да оглася махалата с псувните си
    Последни новини