Пет типа мъже, в които не трябва да се влюбвате

Има много мъже, които изпитват проблем с обвързването. А ако вие излизате с един от тях - това не е добре.

Връзката ви няма да има развитие. И колкото по-бързо го разберете, толкова по-скоро ще намерите истинското щастие и любов.

Не се опитвайте да ги променяте. Не се опитвайте да им помагате. Просто си тръгнете.

Мамино синче

Всички сме имали досег с такъв тип мъже. Той не взима решение без участието на майка си. Можете да разпознаете такъв тип мъж, когато майка му му избира дрехите или нещо друго, а не вие. Той търси мнението на майка си, а не вашето.

Неангажиращият се мъж

Ако той каже, че не иска обвързване - той наистина го мисли и трябва да го приемете. Няма да промените мнението му. Никога няма да получите това, което искате, докато чакате някой да преодолее проблемите си и да види същността ви. Просто потърсете истинската си любов. 

Играчът

Основната задача на такъв мъж е флиртът. Дори да се ожени за вас, той пак ще търси начини да изневерява, само че тогава той ще бъде сериен лъжец. Той не иска сериозна връзка, а вие не трябва да си губите времето. Лесно можете да разпознаете такът тип мъж по многото жени, които присъстват в снимките му във "Фейсбук".

Нарцисистът 

Всички сме го виждали - онова красиво момче със смесени социопатични наклонности. Такъв тип мъж е в реална връзка, но със себе си. При него няма място за вашите нужди и проблеми, защото той е обсебен от себе си. Такъв човек никога няма да се промени. 

Чудакът

Наричат жените такива, но истината е, че много мъже са ексцентрични. Такъв човек никога не може да бъде взет насериозно. С него влизате в текстова връзка, той е толкова влюбен във вас, че все така няма време за романтична среща, на която да говорите истински. Той не знае какво иска да прави с живота си, въпреки че е вече на 40, а вие бързо ще се изморите от поведението му. 

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини