Разпространява ли Меган Маркъл слухове, че принц Уилям ще се развежда с Кейт Мидълтън?

От доста време в медиите се носят слухове, че отношенията в семейство Кеймбридж, показващи пълна идилия, не са толкова безоблачни, колкото изглеждат на пръв поглед.

За неотдавнашното изявление на Меган Маркъл се твърди, че е казала, че Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разведат – и това е само въпрос на време. Подобни думи само подхранват разговорите за разрив в семейния живот на престолонаследника. Херцогинята на Съсекс била изказвала подобно мнение, но неофициално. Въпреки това думите ѝ стигнали до медиите.

Феновете на кралското семейство са в недоумение защо Меган Маркъл разпространява подобни слухове и как нейният съпруг, по-малкият брат на принц Уилям, Хари, се отнася към това.

„Защо го прави? Кейт още на сватбата се опита да спаси лицето на Меган, да не я остави да бъде опозорена“; „Маркъл не трябва да бъде такава, подло е. Не вярвам, че е казала това“; „Хари вероятно е шокиран от трика на жена си, той знае, че семейните тайни са най-добре пазени, ако си останат в тайна“, изразиха мнението си кралските фенове в коментарите на сайта Express.

Медиите предполагат, че Хари все пак ще лети до Англия за Коледа, за да се извини на близките си за лудориите на жена си.

Самата херцогиня на Съсекс обяснява разкритията си с факта, че дълго време дворецът умишлено засилва вниманието на пресата към нейната личност и я излага в непривлекателна светлина, за да прикрие проблемите в семейството на най-големия внук на Елизабет II. И сега, когато тя и принц Хари се оттеглиха като висши членове на кралското семейство, тя може да каже цялата истина

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини