Азис влиза във VIP Dance

Азис ще е специалният гост във VIP Dance утре вечер. Той ще открие танцувалното шоу, като за първи път ще изпълни най-новата си песен „Имаш ли сърце" в ефира на Нова телевизия. Дали ще се включи в танците и ще призове ли зрителите да гласуват за един от четирите отбора, ще разберем от живото предаване в петък.

За зрителския вот вече се борят отборите на Сашка Васева и Мон Дьо, Мира Добрева и Милен Цветков, Ива Софиянска и Наско Михайлов, както и този на Елица и Крум.

И четирите отбора репетират усилено, като засега пазят в тайна с какви танци и „скрити козове" ще се опитат да спечелят зрителската симпатия. По регламента на предаването всеки отбор ще изпълни по два танца, като единият ще бъде изигран от двойката професионални танцьори, а другият - от известните личности в отбора.

Утре вечер журито ще коментира изпълненията на отборите, но оценките ще се дават от зрителите. Вотът е положителен, като зрителите гласуват кой отбор да спасят.

Кой ще е първият отбор, напуснал танцувалната надпревара, ще разберем утре от живото предаване с начален час 20 часа по Нова телевизия.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини