Серия задържани за дрога

38-годишен е задържан в хасковското управление. Вчера той е проверен от териториалните полицаи в областния град. В личния му багаж е открита сгъвка с грам кристалообразно вещество. Последвала е проверка в дома му на улица „Ятак“, където от гараж към къщата е намерена стара пушка без номера. Веществото и пушката са предадени с протокол.

Още един мъж на 38г. е в ареста на РУ Хасково. Вчера по обяд, криминалисти са го проверили в жк“Орфей“.

При вида на служителите, мъжът изхвърлил на земята портмоне с 5 плика и 9 сгъвки, съдържащи суха зелена листна маса. Общо иззетото количество дрога е с тегло 10 грама. Стартирало е бързо производство.

Двама водачи, шофиращи с наркотик са заловени през денонощието. Първият на 23г. е спрян в Симеоновград от автопатрула, тъй като криволичил по платното с леката си кола „Фолксваген“.

Полицаите са го тествали с техническо средство, което отчело наличие на канабис и метаамфетамин.

В Свиленградското управление също е доведен надсрусан водач. Снощи около 23 часа в Свиленград е проверен 45-годишен мъж от Любимец, който се движел с автомобил „Опел“. Пробата показала употреба на метаамфетамин.

Задържан в управлението в Димитровград е още един и шофьор, който обаче карал пиян. Органите на реда са извършили проверка на „Тойота“, управлявана от хасковлия на 43г. Той е шофирал по пътя за с.Добрич, когато е настигнал и блъснал движещ се пред него лек автомобил „Форд“, заради неспазване на дистанция. Проверка с дрегер отчела наличие на 1,46 промила алкохол. От удара са настъпили материални щети. И по трите случая са заведени бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    33
    333
    14 -3
    11:23, 27 яну 2022
    Тоя град са напълни с дилари и наркомани! Не умра ли вече, тази мода?
    • Жи
      ЖИВКО ЗАКОНА
      3 0
      16:30, 27 яну 2022
      Аз кат съм тука цял живот ще има пико няма мърдане
  • 2
    S.
    S.N
    4 0
    16:35, 27 яну 2022
    Казвайте им имената.
Последни новини