Търсят педагогически съветник и помощник-възпитател

Свободно работно място за помощник-възпитател обявиха от Бюрото по труда в Хасково. За заемане на длъжността се изисква квалификация и поне 1 година опит. 

Търси се и педагогически съветник в НУ "Захари Стоянов" в Любимец, съобщиха от Регионалното управление на образованието. Документи за кандидатстване се приемат до 7 февруари. 

От хасковското бюро по труда съобщават и за още свободни места за хора с висше образование - за инженер на селскостопански машини, агроном, конструктор и трима счетоводители. Места има още за 10 техници за обща поддръжка на хотел, кредитен специалист в банка, 13 продавач-консултанти, касиер на бензиностанция, двама санитари като квалификацията за болногледач е предимство, чистач на производствени помещения, 50 машинни оператори на машини и съоръжения в металургията

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Бу
    Бу_ба
    23 -1
    10:27, 6 фев 2022
    Места има още за.... Продавачи, чистачи, болногледачи! Заплата 700 кинта - ток 300 с останалите 400 мизерствайте в майка България!
    Имаше и един виц на тази тема май...
  • 2
    Пъ
    Пълен смях
    32 -4
    11:33, 6 фев 2022
    Кога най-накрая ще се закрият тези кухи структури Бюрата по труда. В днешно време всеки търси работа чрез познати, десетките сайтове и други обяви за работа в нета. Ако чакаш от БТ да ти намерят работа по-добре забрави!
    • Ба
      Баце
      7 -1
      22:23, 6 фев 2022
      Евала за коментара.Това е най-смахната държавна структура.Най-отвратителните жени-грозни,тъпи и винаги гледащи лошо.Няма такива животни.
  • 3
    Ощ
    ОЩЕ ПО-ПЪЛЕН СМЯХ
    10 -3
    15:11, 6 фев 2022
    Вижте в ЦПЛР-ОУО-********* ,там колко хора се назначават,особено зам.директора.Ами и този новия,уж директор,който кадрува неправомерно.Това е истинско недоразумение в образованието.Този не знае за какво стои там.
  • 4
    Ив
    Иванов
    11 -4
    15:28, 6 фев 2022
    От Областта и Общината да отидат и да проверят в ***********-ОУО,какъв хаос и анархия цари.Да видят Димитър Цветков-директора,че за нищо не става и че с такива като него никаква промяна няма,а само подмяна.
    • Цв
      Цветков
      13 -5
      16:52, 6 фев 2022
      Мен ме назначава П. Аз назначавам мъжа на П. После печеля конкурса организиран от П. Какво толкова?
  • 5
    На
    Най почтените
    6 -1
    22:59, 6 фев 2022
    На значенията на на Минко.... Павлитова Златева Цветков паРнаров бузова Станка Надка нелка боже боже 😃😃😃😃
  • 6
    Уважаеми знаещи!
    Каня Ви в ЦПЛР ОУ да говорим за назначенията. Тези които ме познават няма да се изненадат от тази покана. Вие които Не ме познавата (анонимните) елате да извадим кой е кандидатствал и защо съм избрал и назначил едни а не други.
    Ха да Ви видя сега куража.

    Цветков
Последни новини