Акцентите през март по еТВ

    03 март от 19:30 часа

    Проклятието на нефритения скорпион - Застрахователният агент Бригс не може да търпи своята началничка. Делова и напориста, тя се опитва да промени цялата система за откриване на измамници, на която Бригс е посветил целия си живот. Но по време на спиритически сеанс в клуба „Нефритения скорпион” Бригс и началничката му неочаквано се влюбват…

    04 март от 21:30 часа

    Сватбата на Роза - На прага на 45-та си годишнина Роса осъзнава, че цял живот се е грижила за околните. Наближаващия празник е повод да загърби досегашните си привички и да потърси реализация на мечтата за собствен бизнес.

    05 март от 16:30 часа

    Митове - най-големите загадки на човечеството: Духове и привидения - Духове и привидения - Мистериозни същества от отвъдното. От зората на времето хората вярват в живота след смъртта, в предците, които се връщат да ни посетят, и нещастните души, лутащи се между два свята. Но наистина ли е възможно да се върнем на Земята като ефирен дух? Изследователите се опитват да добавят малко реалност към това на пръв поглед неразбираемо понятие.

    05 март от 22:00 часа

    Синият войник - Кавалерийска група е избита от шайените, останали са само двама оцелели: Хонус, наивен редник, отдаден на дълга си, и Креста, млада жена, която е живяла с шайените две години и чиито вяра и симпатии са повече за тях, отколкото за правителството на САЩ.

    06 март от 16:30 часа

    На границата на вечността - първа част - „Не се страхувам от смъртта - вече съм бил там ...”, „Няма смърт, само началото на нов живот ...”, „Смъртта е пътуване на душата ...” Това са думи на хора, които са се върнали от клинична смърт, които са гледали отвъд физическия живот и са виждали светлината. Сега тези хора се съгласяват да се подложат на експеримент върху собствената си психика. Подлагайки се на дълбока хипноза, те пътуват назад във времето до деня на раждането си... Заедно с тях американският психолог и лекар Реймънд Муди, автор на култовата класика "Живот след живота"; известният френски писател Бернар Вербер; и руската филмова звезда Наталия Андрейченко размишляват върху въпроси за тялото и душата, смъртта и прераждането и търсенето на код за достъп до вечността, което е любовта ...

    06 март от 17:30 часа

    Яо - Тринайсетгодишният Яо е готов на всичко за да се срещне със своя кумир – френският актьор Сейду Тал. Затова изминава няколкостотин километра от родното си село до столицата Дакар, където Сейду Тал се е завърнал за първи път в историческата си родина Сенегал, за да представи своя автобиографична книга.

    07 март от 21:30 часа

    Моето момиче Съндей - Той е бивш губернатор, тя е бивш адвокат, заедно те са динамично дуо, съпруг и съпруга, разрешаващи престъпления - Съндей и Хенри Паркър. Базиран на книга с къси разкази от най-продаваната авторка на мистерии и криминалета, Мари Хигинс Кларк, този романтичен трилър е двучасова екшън, драма - от началната сцена с героичната двойка, която заснема убиец на годишнината им, до финалната сцена когато Съндей обезоръжава бомба, предназначена да я убие, Паркър се състезава с времето, за да я спаси.

    11 март от 21:30

    Калинка - През 1982 г. Андре Бамберски научава за смъртта на 14-годишната си дъщеря Калинка, докато тя е била на почивка с майка си и втория си баща в Германия. Убеден, че смъртта на Калинка не е случайна, Бамберски започва разследване.

    12 март от 16:30 часа

    Митове - най-големите загадки на човечеството: Потопът - Говори се, че всемирият потоп е унищожил целия живот на Земята. В Старият завет се описва катастрофа с библейски размери. На Ной е заповядано да спаси себе си, семейството си и животинското царство, като намери убежище в ковчег. Имало ли е такова наводнение? И ако е така, какво го е причинило? Изследователи от цял свят търсят доказателства за най-голямото наводнение за всички времена.

    13 март от 16:30 часа

    На границата на вечността част втора

    13 март от 19:30 часа

    Всеки казва обичам те - Действието на филма се развива в Ню Йорк, Венеция и Париж. Историята проследява няколко основни персонажи, свързани помежду си със съпружески, роднински или приятелски отношения.

        

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини