Ето как ще изглежда "Rebel Moon" на Зак Снайдър

Изображение 1 от 4

    Новият научно-фантастичен проект от режисьора Зак Снайдър ( "Зората на мъртвите", "300", "Пазителите", "Човек от стомана",  "Лигата на справедливостта") "Rebel Moon" ("Бунтовническа Луна") вече има първи концептуални изображения, споделени чрез Twitter.

    "Rebel Moon" е научнофантастична сага, създадена за Netflix, която определено има атмосферата на "Седемте самурая" на Акира Куросава. Първоначално грандиозният замисъл е бил за филм от вселената на "Междузвездни войни", но такава каквато беше преди Disney да погълне Lucasfilm. След придобиването на Lucasfilm от Disney през 2012 год. сценарият претърпява сериозна трансформация, за да се освободи от всякаква връзка с вселената на "Междузвездни войни". Така че сега предстои да дойде нещо по-оригинално.

    Снайдър е съавтор на сценария в сътрудничество с Шей Хатън и Кърт Джонстад. Сюжетът, който звучи познато, се върти около мистериозно младо момиче, което ще търси в цялата галактика наемни войници, които да помогнат на мирен аванпост срещу атаките на тираничния регент Бализарий.

    В главната роля ще бъде София Бутела, останалата част от актьорския състав на "Rebel Moon" включва Чарли Хънам, Джимон Хонсу, Дуна Бей, Рей Фишър, Джена Малоун, Стаз Нейр, Е. Дъфи, Шарлот Маги и Скай Янг.

    Снимките на "Rebel Moon" започват тази година. Засегаи Netflix няма определена официална дата за премиерата, но ще е през 2024 година.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини