Задържаха бракуван Голф, арестуваха пиян и дрогиран водач

Трима нарушители на Закона за движение по пътищата са задържани през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 16:45 ч. вчера, в свиленградското село Студена е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген Голф 3, управляван от 26-годишен мъж от селото. При проверката е установено, че колата е бракувана, а поставените регистрационни табели са на друго МПС - Фолксваген Поло. По случая е образувана полицейска преписка. Съставен е акт и фиш на водача. Регистрационните табели са иззети, а автомобилът е задържан в Районното управление в Свиленград.

Вчера полицаите са спрели за проверка и лек автомобил Сеат Кордоба, управляван от 19-годишен мъж от Любимец, който е криминално проявен и осъждан. Младежът е изпробван за наличие на наркотични и упойващи вещества с техническо средство, което отчело положителна проба за метамфетамин. Отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

Вчера служители от Районното управление в Димитровград са спрели за проверка лек автомобил Пежо, управляван от 48-годишен мъж от Бригадирския град. Водачът, който е криминално проявен, е тестван с дрегер, който отчел 1,39 промила алкохол. Отказал да даде кръв за медицинско изследване. Съставен му е акт. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини