Погрешка обявиха Ози за ХИВ позитивен

Принцът на мрака официално има шофьорска книжка

Легендарният бивш вокалист на Black Sabbath Ози Озбърн  е дал положителни резултати на теста за ХИВ, съобщава Contactmusic.

За щастие се оказало, че това е грешка, породена от годините на пиене и използване на наркотици, които са отслабили имунната му система до критичен минимум.

"Отидох на доктор, който ми направи тест за СПИН и той се оказа положителен. Това беше най-гадният ден в живота ми", разказва певецът пред сп. Glamour.

"През годините пиех и друсах страшно много. Оказа се, че заради глупостта ми на младини в момента имунната ми система е тотална развалина, което е повлияло на теста. При повторен тест нещата се изясниха", допълва облекчен Ози.

Междувременно 60-годишният музикант получи официално шофьорската си книжка. Това е било 19-тия му опит за взимане на свидетелството.

"Когато отивах в автошколата, хората веднага ме отпращаха. Казваха ми: Г-н Озбрн, моля елате някой друг ден. Днес дори няма да се кача с вас в една кола. Мисля, че имаше нещо общо с бутилката водка в джоба ми", разяснява Ози Озбърн.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини