Успешно представяне на корабомоделистите от Димитровград в Държавното първенство по корабомоделен спорт

    От 30 април до 2 май в град Харманли се проведе първи кръг на Държавното първенство по корабомоделен спорт. Състезанието бе организирано от Българска Федерация по корабомоделен спорт, Община Харманли и Корабомоделен клуб - град Харманли. В него взеха участие с над 140 модела състезатели от цялата страна – Харманли, София, Пазарджик, Русе, Каварна, Добрич, Варна, Димитровград.

    Юношите от клуба по корабомоделизъм към ОП „Детски и младежки център“ се представиха достойно, като всички участници се класираха в челната шестица. Симеон Вълев спечели първо място в клас радиоуправляеми копия, Даниел Добрев е втори в клас F4А и отново Симеон Вълев е трети в клас F3-фигурен клас с електродвигател.

    Останалите деца от клуба също се представиха много добре и по този начин заслужено спечелиха купата за най-добре представил се клуб. Ръководителят на клуба – Асен Иванов спечели купата за работа с деца.

    Целите на димитровградския клуб по корабомоделизъм са точни и ясни – повече призови места в отделните класове и участие в надпреварата за Европейската купа през месец юли в град Бургас.

     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини