Новият Hyundai Accent е пипнат отвсякъде

Крачка напред във всяко отношение

От Hyundai наскоро показаха обновения си модел Accent. Компонентите на двигателя му са направени така, че да се редуцира триенето между тях. Аеродинамиката на автомобила е видимо подобрена. Моделът е снабден още с висококачествени гуми, като целта на всички тези оптимизации по него е постигане на по-нисък разход на гориво.

Версията GLS ще се отличава по предната решетка с хромирани акценти и новите задни фарове. Отпред версиите Blue, GS и SE ще са снабдени с предна решетка с нов дизайн и стандартните за SE фарове за мъгла.

Автомобилът Accent SE е качен върху 16-цолови олекотени алуминиеви колела, обути във висококачествени гуми P205/45R16. Междуосието е удължено, а седалките са разположени по-високо. Това осигурява повече пространство в интериора. Част от оборудването на всички триврати коли Accent включва още задния спойлер и нагревателя на задното стъкло. Към версиите GS и SE се предлагат и чистачки за задното стъкло.

Новият Hyundai Accent е оборудван с 1.6-литров четирицилиндров двигател DOHC с мощност от 110 к.с. при 6000 об/мин. Максималният му въртящ момент е 143 Нм при 4 500 об/мин. Моделът е снабден с обикновена трансмисия. Разходът на гориво на Accent Blue е 8.71 л/100 км при шофиране в градски условия и 6.53 л/ 100 км при шофиране по магистрала.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини