„Жените срещу Дон Жуан“ в театралния фестивал „Сцена на края на града“

След „Карнавална нощ“ на НАТФИЗ идват „Жените срещу Дон Жуан“ на Нов български университет на „Сцена на края на града“.

Първи студентски театрален фестивал „Сцена на края на града“ Хасково 2022 година тази вечер провокира с предложението: „Ще се срещнем при дявола, Дон Жуан“!

Не пропускайте “Под звездите на Ямача“ постановката „Жените срещу Дон Жуан“ от Ерик-Еманюел Шмит - разтърсващо представление, което ще остави следа във вас. Драматургичната творба на Шмит стъпва върху класическия мит за Дон Жуан. Ще станете свидетели на съдебен процес на жените срещу Дон Жуан. Какво наказание очаква митичния прелъстител? Ще успее ли той да избегне „присъдата“? Как ще посрещне идването на деня? Може ли изгревът да го промени?

Отговорите ще дадат студентите от Нов български университет и режисьорът Десислава Шпатова тази вечер от 21:00 часа на “Сцена на края на града“.

Фестивал „Сцена на края на града” се реализира в рамките на проект BGCULTURE-2.001-0115, финансиран със средства от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021, Програма РА 14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество”, Резултат 2 „Подобрен достъп до изкуства и култура“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини